Motorola Moto G8 Power hinta 249 euroa: 5000 mAh akku, neljä takakameraa ja 6,4" Full HD+ -näyttö

Janne Yli-Korhonen

Motorola Moto G8 Power hinta 249 euroa: 5000 mAh akku, neljä takakameraa ja 6,4 Full HD+ -näyttö
Motorolan uutuus One Hyper -puhelin kävi juuri Puhelinvertailun arvosteltava mutta ajat muuttuvat nopeasti, sillä Motorola on jälleen tuonut uuden mallin myyntiin. Tällä kertaa kyseessä on Moto G8 Power -älypuhelin, joka tulee saataville välittömästi 249 euron suositushinnalla.

Moto G8 Power kuuluu Motorolan Moto G-sarjaan, jota on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 100 miljoonaa kappaletta. Aiemmin Motorola on tuonut Suomessa myyntiin Moto G8 Plus -älypuhelimen, jota myydään 269 euron hinnalla.

Nyt julkaistu Moto G8 Power onkin teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin samanlainen Moto G8 Plussan kanssa. Molemmissa on Qualcomm Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia ja 64 sisäistä tallennustilaa, jota voi lisätä muistikortilla 512 gigatavuun asti.Power-lisänimi viittaa puhelimen suureen akkuun, joka on kooltaan 5000 mAh (Moto G8 Plussassa 4000 mAh). Motorola itse lupailee akun kestävän käytössä jopa kolmen päivän ajan, jonka ansiosta puhelin sopii esimerkiksi kaveriksi pidemmille reissulle ilman tarvetta ottaa erillistä varavirtalähdettä mukaan. Akun saa täyteen 15 watin TurboPower-latauksella (pakkauksessa 18 W laturi).

Kameroita tähän edulliseen laitteeseen on pakattu yhteensä viisi kappaletta, joista neljä on sijoitettu taakse. Näytön yläkulman reikään sijoitettu 16 megapikselin etukamera (f/2.0, 1μm) on varustettu Quad Pixel -ominaisuudella.

16 megapikselin pääkameran (f/1.7, 1.12μm) vierellä löytyvät 118 asteen näkökenttään kykenevä 8 megapikselin ultralaajakulkamera (f/2.2, 1.12μm), 2x optisella zoomilla varustettu 8 megapikselin telekamera (f/2,2, 1.12μm) sekä 2 megapikselin makrokamera (f/2.2, 1.75μm).

249 eurolla saa yhteensä neljä takakameraa Moto G8 Powerin muodossa

Pääkameralla voi kuvata 4K 30 fps -videota, ultralaajakulmakameralla voi kuvata Full HD 30 fps -videota ja mielenkiintoisesti makrokameralla pystyy kuvaamaan HD 30 fps -videota. Etukamera kykenee Full HD 30 fps -videoon.

Etupuolta koristaa 6,4 tuuman Max Vision IPS -näyttö 19:9 -kuvasuhteella sekä Full HD+ (2300 x 1080) -resoluutiolla. Puhelimessa on stereokaiuttimet, joista toinen on näytön yläpuolella ja toinen laitteen pohjassa. Pohjassa on myös mikrofoni sekä USB-C -liitäntä, kun taas ylhäällä on mikrofoni sekä 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Puhelin on pakattu roiskeenkestävään rakenteeseen, jonka mitat ovat 155.95 x 75.84 x 9.63 mm ja painoa on 197 grammaa.

Puhelimessa on 6,4 tuuman näyttö jonka yläkulmassa on etukamera

Käyttöjärjestelmänä toimii puhdas versio Android 10 -käyttöjärjestelmästä, joka on varustettu Moto toiminnoilla. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija, GPS ja Bluetooth 5.0. NFC:tä laitteessa ei ole.


Motorola G8 Power hinta

Motorola G8 Power tulee saataville 7. helmikuuta alkaen 249 euron suositushinnalla. Värivaihtoehdot ovat Capri Blue ja Smoke Black.

Moto G8 Power on saatavilla kahdessä värissä musta ja sininen

Moto G8 Power on käynyt myös Puhelinvertailun arvostelussa, jonka voi lukea tästä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
99 € Power
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -25%

Honor Magic Vs
1199 € DNA
1599 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – hinta laskenut -15%

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
169 € DNA
219 € Gigantti
229 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.