>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola moto e6s julkaistu: 6,1" HD+ -näyttö, 3000 mAh akku, hinta 129 euroa

Janne Yli-Korhonen

Motorola moto e6s julkaistu: 6,1 HD+ -näyttö, 3000 mAh akku, hinta 129 euroa
Motorola on jälleen kerran julkaissut uuden älypuhelimen. Tällä kertaa vuoronsa saa moto e6s, joka saapuu myyntiin Suomessa huhtikuu - kesäkuun aikana myyntiin 129 euron suositushinnalla.

Edessä on 6,1 tuuman IPS LCD HD+ (1560 x 720) -näyttö, jonka kuvasuhde on 19,5:9. Näytön yläreunassa on näyttölovi 5 megapikselin etukameraa varten (f/2.2, 1.12um). Näytön ympärillä kiertävien reunojen myötä runko-näyttösuhde on 87,5 prosenttia.

Halvasta hinnasta ja muovisesta rakenteesta huolimatta moto e6s on kuitenkin vettä hylkivä, joten se kestää kevyttä sadetta mutta ei upottamista veteen. Puhelimen mitat ovat 155.6 x 73.0 x 8.5 mm ja painoa löytyy 160 grammaa.

moto e6s puhelimessa on 6,1 tuuman näyttö

Laitteen sisälle on saatu mahtumaan 3000 mAh akku, jota ladataan 5 watin teholla. Puhelimen pyörittämisestä vastaa MediaTekin kahdeksanytiminen Helio P22 -suoritin, jonka tukena on 2 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua ja puhelimesta löytyy muistikorttipaikka maksimissaan 256 gigatavun kortille.Puhelimen taakse on saatu laitettu sormenjälkilukija, jonka lisäksi sieltä löytyy kaksi kameraa. 13 megapikselin pääkameran (f/2.2, 1.12um) viereltä löytyy 2 megapikselin syvyyskamera (f/2.4, 1.75um). Pääkameralla ja etukameralla voi kuvata Full HD 30 fps -videota.

takaa löytyy sormenjälkitunnistin ja kaksi kameraa

Puhelimen pohjaan on laitettu vanhahko micro-USB -liitäntä ja yläreunasta löytyy 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii myös vanhempi Android 9 Pie -versio ilman Moto Experiences -sovellusta (Moto toimintoja).

Motorolan moto e6s tulee saataville Suomessa huhtikuu - kesäkuun aikana myyntiin 129 euron suositushinnalla. Värivaihtoehdot ovat Peacock Blue ja Sunrise Red.

Moto e6s puhelimen kaksi värivaihtoehtoa

Lisätietoa puhelimesta saa tästä.

Lue myös:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.