Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille

Janne Yli-Korhonen

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold.

Päivityksen jakelu on aloitettu Ranskassa Galaxy Foldin 4G-versiolle, joten Suomessakin päivitys nähdään pian. Android 10 -päivityksen myötä Samsungin One UI -käyttöliittymä päivittyy versioon One UI 2.1. Lisäksi päivitys sisältää maaliskuun tietoturvapaketin.

Android 10 sekä One UI 2 -versio tuovat mukanaan paljon uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa käyttöjärjestelmän laajuinen tumma tila, sujuvammat animaatiot, koko näytön eleet ja parempi yksityisyyden hallinta.

Galaxy Fold saapui myyntiin Suomessa viime vuoden lokakuussa. Hintaa tällä laitteella on 2100 euroa.Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.