Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussalta tulossa hurja laturi

3
Puhelinvertailu

OnePlussalta tulossa hurja laturi
OnePlus on juuri hyväksyttänyt tulevan langallisen laturimallinsa Saksassa, kertovat TUV Rheinland -sertifioijan dokumentit. Uusi laturi nykäisee ennestäänkin huikean nopean OnePlussan latauksen aivan uudelle tasolle.

Viime vuonna yhtiö esitteli nykyisen 30W laturin OnePlus 7 Pron julkistuksen yhteydessä, mutta nyt sertifikaatin saanut laturi tarjoaakin jo hurjat 65W tehoa. Nykyinenkin laturi täyttää esimerkiksi uuden OnePlus 8 Pron akun reilusti yli 50% tasoon jo puolessa tunnissa.

Käytännössä uusi laturi on todennäköisesti sen emoyhtiön Oppon viime vuonna esittelemän 65W laturin sisarmalli, sillä yhtiöt käyttävät käytännössä identtistä pikalatustekniikkaa puhelimissaan. Aiheesta uutisoi mm. AndroidCenrtal.Uutta laturia voitaneen odotella syksyllä julkaistaviin OnePlus 8T-malleihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Viltsu17
Viltsu17

1

Lainaus:

Nykyinenkin laturi täyttää esimerkiksi uuden OnePlus 9 Pron akun reilusti yli 50% tasoon jo puolessa tunnissa.

Pitäisi varmaan olla OnePlus 8 Pro?

Vastaa
dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Viltsu17:

Lainaus:

Nykyinenkin laturi täyttää esimerkiksi uuden OnePlus 9 Pron akun reilusti yli 50% tasoon jo puolessa tunnissa.

Pitäisi varmaan olla OnePlus 8 Pro?

Hyvä bongaus. Korjattu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.