Sony Xperia 1 II -lippulaivapuhelin saapui ennakkotilattavaksi - hinta 1199 euroa, kaupan päälle WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet

Janne Yli-Korhonen

Sony Xperia 1 II -lippulaivapuhelin saapui ennakkotilattavaksi - hinta 1199 euroa, kaupan päälle WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet
Sony Xperia 1 II -lippulaivapuhelin julkaistiin jo helmikuussa yhdessä edullisemman Xperia 10 II -puhelimen kanssa. Näistä jälkimmäinen saapui tilattavaksi ennakkoon viime viikolla ja nyt vuoronsa saa näistä kahdesta tehokkaampi puhelin. Tehoja ei saa ihan halpaan hintaan, mutta ennakkotilaajille on luvassa kaupan päälle laadukkaat vastamelukuulokkeet.

Sony Xperia 1 II käyttää 21:9 -kuvasuhteen 6,5-tuuman CinemaWide 4K HDR OLED -näyttöä sisällön toistamiseen. Etupuolella on myös panostettu ääneen stereokaiuttimien muodossa, jotka on toteutettu yhteistyössä Sony Music Entertainmentin kanssa.

Xperia 1 II käyttää eteenpäin suunnattuja stereokaiuttimia

Luonnollisesti tämä puhelin käyttää Qualcommin Snapdragon 865 -tehopiiriä, jonka myötä puhelimessa on myös 5G-yhteydet. Puhelimessa on myös 4000 mAh akku, jota voi ladata langallisesti tai langattomasti.Sony on panostanut puhelimessa erityisesti kameroihin, joiden myötä Xperia 1 II onkin erityisesti valokuvauksesta kiinnostuneille suunnattu puhelinmalli. Kameroiden osalta on tarjolla 12 megapikselin pääkamera, jossa käytetään Zeiss-optiikkaa (F1.7, 82°). Pääkameran vierellä on 3x optisella zoomilla varustettu 12 megapikselin telekamera (F2.4, 34°) ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamera (F2.2, 124°). Lisäksi puhelimessa on 3D iToF-sensori.

Xperia 1 II tarjoaa laadukkaat kamerat

Lisäksi Xperia 1 II tarjoaa 3.5 mm:n kuulokeliitännän, Bluetooth 5.1 -yhteyden, NFC:n, sormenjälkilukijan sekä IP65/68 -standardin mukaisen vedenkestävyyden.

Xperia 1 II on nyt tilattavissa ennakkoon suositushintaan 1199 euroa. Kauppoihin laite tulee 22. kesäkuuta. 21. kesäkuuta mennessä tehtyjen ennakkotilausten yhteydessä on mahdollista saada Sonyn langattomat WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet kaupan päälle (arvo noin 249 euroa).

Lisätietoa kampanjasta saa osoitteesta sonycampaign.fi.

Lisätietoa puhelimesta saa tästä.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.