OnePlus-perustajat kiusoittelevat jo tulevan OnePlus Z -puhelimen julkaisulla

Puhelinvertailu

OnePlus-perustajat kiusoittelevat jo tulevan OnePlus Z -puhelimen julkaisulla
OnePlus ei perinteisesti ole jaksanut pitää salaisuuksia kovinkaan visusti holvissa kaikkien ulottumattomissa. Useimmiten yhtiön julkaisuista kerrotaan jotain jo kuukausia etukäteen, vaikka lopulliset yksityiskohdat jätetäänkin julkistustilaisuuteen.

Kiinalaisyhtiö on jo vahvistanut, että se työstää edullisempaa, keskihintasarjan laitetta, jota huhuissa kutsutaan nimellä OnePlus Z.

Aiempien tietojen mukaan julkaisu tapahtuisi heinäkuun 10. päivä ja hintaa laitteella olisi vain puolet yhtiön huippumalleista, eli kenties n. 300-400 euroa.

Nyt yhtiön perustajat Carl Pei ja Pete Lau ovat alkaneet "tiisaamaan" tulevan laitteen julkaisua Twitterisssä hashtagillä #NewBeginnings. Hashtagillä voidaan viitata siihen, että yhtiö kokeili konseptia vuosia sitten OnePlus X:llä, mutta sen seuraajaa ei koskaan julkaistu.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.