Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus-perustajat kiusoittelevat jo tulevan OnePlus Z -puhelimen julkaisulla

Puhelinvertailu

OnePlus-perustajat kiusoittelevat jo tulevan OnePlus Z -puhelimen julkaisulla
OnePlus ei perinteisesti ole jaksanut pitää salaisuuksia kovinkaan visusti holvissa kaikkien ulottumattomissa. Useimmiten yhtiön julkaisuista kerrotaan jotain jo kuukausia etukäteen, vaikka lopulliset yksityiskohdat jätetäänkin julkistustilaisuuteen.

Kiinalaisyhtiö on jo vahvistanut, että se työstää edullisempaa, keskihintasarjan laitetta, jota huhuissa kutsutaan nimellä OnePlus Z.

Aiempien tietojen mukaan julkaisu tapahtuisi heinäkuun 10. päivä ja hintaa laitteella olisi vain puolet yhtiön huippumalleista, eli kenties n. 300-400 euroa.

Nyt yhtiön perustajat Carl Pei ja Pete Lau ovat alkaneet "tiisaamaan" tulevan laitteen julkaisua Twitterisssä hashtagillä #NewBeginnings. Hashtagillä voidaan viitata siihen, että yhtiö kokeili konseptia vuosia sitten OnePlus X:llä, mutta sen seuraajaa ei koskaan julkaistu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.