Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus vahvisti: Uusi keskihintainen älypuhelin on OnePlus Nord

Matti Vähäkainu

OnePlus vahvisti: Uusi keskihintainen älypuhelin on OnePlus Nord
OnePlus paljasti virallisesti jo yli kuukausi sitten, että huhut keskihintaisesta älypuhelintulokkaasta pitävät paikkansa. Tämän kuukauden aikana kiinalaisvalmistaja on jatkanut kiusoittelemalla mm. puhelimen nimellä ja julkaisulla, joka tapahtuu heinäkuun 10. päivä.

Nyt myös nimi on vahvistunut, ja kyseessä on OnePlus Nord, kuten jo arvelimmekin vihjeistä. Aiemmin laitteen nimeksi huhuttiin OnePlus Z:aa, joka olisi sopinut hyvin jatkoksi 2015 julkaistulle OnePlus X:lle, joka on yhtiön tähän mennessä ainoa edullisempi sivutuote perinteisestä linjastosta.

Nimi paljastui OnePlussan julkaistessa uudessa kyseiselle puhelimelle omistetussa Instagram-tilissä julkaistussa dokumentissa, jossa käydään läpi New Beginnings -nimeä kantavan projektin syntyä ja toimia. Nimen lisäksi OnePlus paljasti ilmeisesti laitteen värin, tai yhden niistä, sillä kiusoiteltu sinivihreä väri taustoittaa puhelimen nimeä Instagram-julkaisussa.


Tilin nimikin on vaihtunut oneplus.nord:ksi.

Vajaan parin viikon päästä julkaistavasta puhelimesta tiedetään lisäksi jo melko varmasti myös järjestelmäpiiri, joka on 5G-yhteyksillä varustettu Snapdragon 765G. Hinnaksi puolestaan on arvioitu n. 300-400 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja