>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus paljasti viikon päästä esiteltävän Nordin kameraominaisuuksia

Matti Vähäkainu

OnePlus paljasti viikon päästä esiteltävän Nordin kameraominaisuuksia
OnePlus tunnetaan laadukkaiden älypuhelinten lisäksi hieman omintakeisesta julkaisutavasta. Yhtiö on ottanut tavaksi esitellä puhelimia ominaisuuksia jo viikkoja ennen virallista julkistusta.

Yhtiön uutta aluevaltausta tekevä edullisempi OnePlus Nord ei ole tässä suhteessa poikkeus. OnePlus on alkanut kertomaan laitteen ominaisuuksista jo hyvissä ajoin, ja nyt viikkoa ennen julkistusta tiedämme laitteesta jälleen hieman enemmän.

Nord-laitetta on kiusoiteltu somen välityksellä jo ennen kuin laitteella oli virallista nimeä, mutta nyt julkastuissa videopätkissä vahvistetaan jo laitteen ominaisuuksia. Tähän mennessä kerrottu mm. laitteen Snadpragon 765G -piiristä, joka tarjoaa 5G-yhteydet, neljästä takakamerasta ja kahdesta selfie-kamerasta sekä OxygenOS-käyttöjärjestelmästä.Viimeisin videopätkä tarjoaa tarkemman katsauksen kameroihin ja erityisesti selfie-otoksiin. Siitä paljastuu, että OnePlus Nordin kahdesta etukamerasta toinen on 105 asteen laajakulmakamera. Tällä pyritään tekemään selfie-tikuista turhia ja välttämään nolot tai vaaralliset tilanteet.

Laite esitellään heinäkuun 21. päivä.

Puhelin julkaistu! Lue OnePlus Nord arvostelu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.