Samsungilla jälleen ongelmia uuden sukupolven taittuvan Foldin kanssa

Matti Robinson

Samsungilla jälleen ongelmia uuden sukupolven taittuvan Foldin kanssa
Samsungin vuoden huipputärkeistä älypuhelinjulkistuksista toinen on vielä edessä. Elokuun alussa korealaisyhtiö järjestää jälleen Unpacked-tapahtuman ja sieltä odotetaan edeltävien vuosien tavoin uusia Note-laitteita.

Tällä kertaa on huhuttu myös, että Samsung julkistaa Note-laitteiden ohessa uuden version taittuvasta Fold-älypuhelimesta. Uusien tietojen mukaan tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan takuuvarmaa.

Galaxy Z Fold 2 -nimihirviönä tunnettu laite on nimittäin huhutietojen mukaan viivästynyt melkoisesti. Tällä kertaa ongelmat eivät ole välttämättä rakenteessa vaan tietojen mukaan ohjelmistoa ei saada alkuperäiseen aikatauluun mennessä valmiiksi.

Mikäli huhuja on uskominen, niin laitteen ohjelmisto ei ole valmis vielä syyskuussakaan, ja todennäköisesti myöhästyy vähintään lokakuuhun saakka.

Alkuperäisen Foldin kaltaisiin ongelmiin tuskin Samsung on ajautunut ja voi edelleen olla, että uutuuslaite esitellään aikataulussa, mutta sen julkistusaikataulu on vain venähtänyt.Ohjelmisto-ongelmat eivät välttämättä estä laitteen esittelyä Unpacked-tapahtumassa, mutta luotettavan vuotajan, Max Weinbachin, mukaan laitetta ei nähdä tapahtumassa.

Alkuperäinen Fold esiteltiin julkaistiin ongelmistaan johtuen peräti pariin otteeseen. Hintaa laitteella oli julkistuksen yhteydessä yli 2000 euroa, joka on toki laskenut siitä melkoisesti. Alkuvuodesta Samsung esitteli taittuvalla näytöllä varustetun simpukkapuhelimen, Galaxy Z Flipin.Lue myös: Arvostelussa: Samsung Galaxy Fold


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
117 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.