Samsungilla jälleen ongelmia uuden sukupolven taittuvan Foldin kanssa

Matti Robinson

Samsungilla jälleen ongelmia uuden sukupolven taittuvan Foldin kanssa
Samsungin vuoden huipputärkeistä älypuhelinjulkistuksista toinen on vielä edessä. Elokuun alussa korealaisyhtiö järjestää jälleen Unpacked-tapahtuman ja sieltä odotetaan edeltävien vuosien tavoin uusia Note-laitteita.

Tällä kertaa on huhuttu myös, että Samsung julkistaa Note-laitteiden ohessa uuden version taittuvasta Fold-älypuhelimesta. Uusien tietojen mukaan tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan takuuvarmaa.

Galaxy Z Fold 2 -nimihirviönä tunnettu laite on nimittäin huhutietojen mukaan viivästynyt melkoisesti. Tällä kertaa ongelmat eivät ole välttämättä rakenteessa vaan tietojen mukaan ohjelmistoa ei saada alkuperäiseen aikatauluun mennessä valmiiksi.

Mikäli huhuja on uskominen, niin laitteen ohjelmisto ei ole valmis vielä syyskuussakaan, ja todennäköisesti myöhästyy vähintään lokakuuhun saakka.

Alkuperäisen Foldin kaltaisiin ongelmiin tuskin Samsung on ajautunut ja voi edelleen olla, että uutuuslaite esitellään aikataulussa, mutta sen julkistusaikataulu on vain venähtänyt.Ohjelmisto-ongelmat eivät välttämättä estä laitteen esittelyä Unpacked-tapahtumassa, mutta luotettavan vuotajan, Max Weinbachin, mukaan laitetta ei nähdä tapahtumassa.

Alkuperäinen Fold esiteltiin julkaistiin ongelmistaan johtuen peräti pariin otteeseen. Hintaa laitteella oli julkistuksen yhteydessä yli 2000 euroa, joka on toki laskenut siitä melkoisesti. Alkuvuodesta Samsung esitteli taittuvalla näytöllä varustetun simpukkapuhelimen, Galaxy Z Flipin.Lue myös: Arvostelussa: Samsung Galaxy Fold

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Apple iPhone Xs Max
350 € Teleoutlet
450 € Multitronic
479 € Swappie

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Xiaomi Redmi 9C NFC – hinta laskenut -20%

Xiaomi Redmi 9C NFC
79 € DNA
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
143 € Hobby Hall
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.