Joko nyt on aika hankkia taittuvalla näytöllä varustettu puhelin? Galaxy Foldin hinta laskenut 400 euroa!

4
Janne Yli-Korhonen

, päivitetty

Joko nyt on aika hankkia taittuvalla näytöllä varustettu puhelin? Galaxy Foldin hinta laskenut 400 euroa!
Noin vuosi sitten Samsung julkaisi uudenlaisen hybridilaitteen, jossa yhdistyy älypuhelimen ja tabletin ominaisuuksia. Ongelmien takia Samsungin ensimmäinen taittuvalla näytöllä varustettu puhelin näki päivänvalon kunnolla vasta 18. lokakuuta, jolloin se saapui myyntiin Suomessa valikoiduissa myymälöissä.

Tämän erikoisen puhelimen suurin ongelma on sen korkea hinta, joka yltää peräti 2100 euroon. Nyt kuitenkin DNA on lyönyt kovan tarjouksen pöytään, jonka jälkeen tätä puhelinta kannattaa jopa harkita.

Samsung Galaxy Fold maksaa nyt "vain" 1699 euroa, joka on siis 401 euroa suositushintaa alempi hinta. 1699 euroa on edelleen todella paljon puhelimesta, mutta toisaalta hintaan sisältyy muutamia erikoisuuksia. Pakkauksen mukana toimitetaan Galaxy Buds -kuulokkeet sekä aramidikuituinen slim-kotelo ja hintaan sisältyy myös Samsung Care+ ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajaksi.Päivitys klo 15.15: DNA:lta kommentoitiin, että 1699 euron tarjoushinnan näkyminen julkisessa nettikaupassa oli virhe, joka on sittemmin korjattu. Galaxy Foldin tarjoushinta 1699 € on voimassa ainoastaan DNA:n myymälöissä.

Tämä erikoinen Galaxy Fold on käynyt myös Puhelinvertailun testattava. Lisätietoa puhelimesta saa myös Samsungin sivulta.

Samsung on esitellyt jo toisenkin taittuvalla näytöllä varustetun puhelimen, joka kantaa nimeä Galaxy Z Flip. Tämän puhelimen hinta on 1550 euroa, joten Galaxy Fold on tällä hetkellä vain hieman kalliimpi. Taittuva näyttö on kuitenki toteutettu laitteissa eri tavalla, sillä Galaxy Fold on enemmän taskuun mahtuva tabletti ja Galaxy Z Flip taas on nykyaikainen näkemys simpukkapuhelimesta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Kommentit (4)

Jyk
Jyk

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti karijaloviina:

2100 euroa näyttäisi DNA:llakin olevan edelleen.

Jep. Näinhän se näyttää taas olevan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ompahan se (vahvistamaton)

3

Niin senhän saa 400€ toiselta yritykseltä että niin.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

4

Ei mitään järkeä hommaa noita ekan sukupolven kääntyviä. Tuote on ihan betassa ja tulee parantumaan huomattavasti ja nopeasti lähitulevaisuudessa. Parin vuoden päästä noita on jo useampi ja parempia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.