Lenovo julkaisi Legion Phone Duel -pelipuhelimen - 144 Hz näyttö, 90W pikalataus, kylkeen sijoitettu etukamera

2
Janne Yli-Korhonen

Lenovo julkaisi Legion Phone Duel -pelipuhelimen - 144 Hz näyttö, 90W pikalataus, kylkeen sijoitettu etukamera
Lenovo on julkaissut Legion Phone Duel -pelipuhelimen, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä mobiilipelaamiseen.

Tehoa tuottaa tuore Qualcomm Snapdragon 865 Plus -järjestelmäpiiri, joka tuo puhelimelle myöskin nopeat uuden sukupolven 5G-yhteydet. Lisäksi tarjolla on jopa 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 512 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Vastaavat speksit löytyvät Asuksen tuoreesta ROG Phone 3 -pelipuhelimesta.

Lenovon mukaan puhelin on suunniteltu alusta asti pelaajia varten ja puhelimen luvataan tarjoavan kannettavan pelikonsolin tapaisen käyttökokemuksen. Puhelimessa on virtuaaliset ohjaimet, erinomaiset peliominaisuudet sekä optimoitu akku, joka kestää keskimääräistä älypuhelinkäyttöä vuorokauden yhdellä latauksella.

Legion Phone Duelissa on täydet älypuhelinominaisuudet, hyvä ergonomia ja kätevä kuljetettavuus ilman kömpelöitä ohjaimia. Puhelimessa on myös erilaisia tiloja vaikkapa sähköpostien ja viestien kirjoittamiseen. Valittavana on kuusi erilaista tilaa, joilla jokaisella on oma tyylinsä, värinsä ja kuvakkeensa. Lisäksi kotitila mahdollistaa puhelimen kytkemisen ulkoiseen näyttöön tai televisioon, jolloin pelatessa voi käyttää esimerkiksi langatonta hiirtä ja näppäimistöä tai muita langattomia lisävarusteita telakkaliitännän kautta.Edessä on 6,65 tuuman Full HD AMOLED-näyttö (2340 x 1080) 144 hertsin virkistystaajuudella ja 240 hertsin näytteenottotaajuudella. Puhelimen sisälle on laitettu kaksi värinämoottoria tuottamaan todentuntuista palautetta pelaamiseen ja äänen muodossa palautetta antavat eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet.

Puhelimen jäähdytykseen on myös panostettu, sillä kokemusta on otettu Lenovon Legion -pelitietokoneista. Puhelimessa käytetään mm. nestejäähdytystä ja kupariputkia viilentämiseen. Puhelimessa on kaksi 2500 mAh akkua, jotka on sijoitettu laitteen reunoille, jossa ne eivät ole kosketuksissa kuuman piirilevyn kanssa.

Puhelimen latausliitin on laitettu puhelimen keskelle, jossa se ei ole tiellä vaakatasossa laitetta ladatessa. Kaksoisakun ansiosta puhelin tukee peräti 90 watin pikalatausta, jolla akku latautuu 50 prosenttiin tyhjästä vain 10 minuutissa ja täyteen 30 minuutissa. 90 watin latauksen saavuttamiseksi täytyy käyttää kahta johtoa, sillä myös puhelimen pohjassa on latausportti.

Legion Phone Duelin etukamera nousee esille laitten kyljestä

Kylkeen on myös mielenkiintoisesti laitettu 20 megapikselin etukamera, joka nousee esille tarvittaessa. Kamera sopii Lenovon mukaan hyvin striimaajille, jolloin oman pelikuvan lisäksi striimiin saa tuotua myös oman naaman. Taakse on puolestaan laitettu 64 megapikselin takakamera sekä 16 megapikselin ultralaajakulmakamera.

Painoa laitteelta löytyy peräti 239 gramman edestä ja paksuimmillaan se on 9,9 millimetriä. Puhelimen luvataan kuitenkin tarjoavan hyvän otteen pelaajalle. Lisäksi puhelimeen on laitettu ulkoisia valotehosteita.

Lenovo Legion Phone Duel tulee myyntiin heinäkuussa Kiinassa sekä valituilla Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoilla. Puhelin tulee myöhemmin saataville EMEA-alueella (Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka) sekä Latinalaisessa Amerikassa. Saatavuus ja saapumisen ajankohta vaihtelevat alueittain. Lisäksi hintatietoja ei paljastettu.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -32%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
848 € CDON
895 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1028 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Samsung Galaxy A15 (5G) – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy A15 (5G)
133 € Bigbox
179 € Gigantti
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 30 Neo
236 € CDON
236 € Teknikproffset
341 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 297 €

Kommentit (2)

Jyk
Jyk

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

unohtui jutusta mainita että pikalataukseen vaaditaan kaksi johtoa.

Hyvä huomio, kiitos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.