Vieläkin halvempi OnePlus tulossa syksyllä? Laturi varmistui jo

Petteri Pyyny

Vieläkin halvempi OnePlus tulossa syksyllä? Laturi varmistui jo
Vahvat huhut siitä, että OnePlus on tuomassa vielä OnePlus Nordiakin edullisemman älypuhelimen myyntiin syksyllä, voimistuivat entisestään tällä viikolla.

OnePlus on tunnettu muun muassa huikean nopeista pikalatureistaan, jotka sekä OnePlus Nordin että OnePlus 8 -sarjan kanssa osaavat puskea jo hurjat 30W puhelimeen. Nyt, tulevalle - vielä Nordiakin edullisemmalle - mallille on ilmeisesti päätetty pistää hieman jarrua latauksen suhteen.

Saksan TUV Rheinlandin listoille on ilmestynyt OnePlussan 18W laturi hyväksytyksi tuotteeksi, joka on lyönyt vettä myllyyn sille, että OnePlus Nord ei jää vain yhdeksi malliksi, vaan ettäö kyseessä on edullisempien älypuhelinten sarja, johon tulee tarjontaa enemmänkin.

OnePlus Nord, jonka arvostelimme hiljattain maksaa Suomessa 399 euroa. Tulevasta, vielä nimeämättömästä OnePlussan mallista on veikattu löytyvän Qualcommin Snapdragon 690 -järjestelmäpiiri. Piirillä varustettu 5G-puhelin saattaisi asettua hyvinkin 200 - 300 euron hintaluokkaan, jossa kilpailu on todella kovaa (vinkkinä: listasimme hiljattain mielestämme parhaat 200-300 euron älypuhelimet tällä hetkellä).Jos OnePlus todellakin tuo markkinoille vaikkapa 299 euroa maksavan mallin jo syksyllä, on yhtiöllä sadan euron välein tarjota kännykkä lähes jokaiseen makuun, kun sekä Nord, OnePlus 8 että OnePlus 8 Pro tarjoavat kaikki noin sadan euron välein eri mallivaihtoehtoja tarjolle.

EDIT 28.8.: Tulevasta mallista on saatu paljon lisätietoja.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.