Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vieläkin halvempi OnePlus tulossa syksyllä? Laturi varmistui jo

Petteri Pyyny

Vieläkin halvempi OnePlus tulossa syksyllä? Laturi varmistui jo
Vahvat huhut siitä, että OnePlus on tuomassa vielä OnePlus Nordiakin edullisemman älypuhelimen myyntiin syksyllä, voimistuivat entisestään tällä viikolla.

OnePlus on tunnettu muun muassa huikean nopeista pikalatureistaan, jotka sekä OnePlus Nordin että OnePlus 8 -sarjan kanssa osaavat puskea jo hurjat 30W puhelimeen. Nyt, tulevalle - vielä Nordiakin edullisemmalle - mallille on ilmeisesti päätetty pistää hieman jarrua latauksen suhteen.

Saksan TUV Rheinlandin listoille on ilmestynyt OnePlussan 18W laturi hyväksytyksi tuotteeksi, joka on lyönyt vettä myllyyn sille, että OnePlus Nord ei jää vain yhdeksi malliksi, vaan ettäö kyseessä on edullisempien älypuhelinten sarja, johon tulee tarjontaa enemmänkin.

OnePlus Nord, jonka arvostelimme hiljattain maksaa Suomessa 399 euroa. Tulevasta, vielä nimeämättömästä OnePlussan mallista on veikattu löytyvän Qualcommin Snapdragon 690 -järjestelmäpiiri. Piirillä varustettu 5G-puhelin saattaisi asettua hyvinkin 200 - 300 euron hintaluokkaan, jossa kilpailu on todella kovaa (vinkkinä: listasimme hiljattain mielestämme parhaat 200-300 euron älypuhelimet tällä hetkellä).Jos OnePlus todellakin tuo markkinoille vaikkapa 299 euroa maksavan mallin jo syksyllä, on yhtiöllä sadan euron välein tarjota kännykkä lähes jokaiseen makuun, kun sekä Nord, OnePlus 8 että OnePlus 8 Pro tarjoavat kaikki noin sadan euron välein eri mallivaihtoehtoja tarjolle.

EDIT 28.8.: Tulevasta mallista on saatu paljon lisätietoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.