Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat puhelimet alle 300 euroa

Janne Yli-Korhonen

Parhaat puhelimet alle 300 euroa
Alle 300 euron hintaluokka on erittäin kilpailu. Käytännössä kaikki Android-valmistajat panostavat tähän hintaluokkaan ja sehän on tietenkin kuluttajan kannalta erinomainen juttu.

Näitä puhelimia sitten myös kuluttajat ostavat eniten, sillä tämän hintaluokan puhelin tarjoaa riittävästi ominaisuuksia useimmille käyttäjille. Nämä listalle päätyneet puhelimet ovat sellaisia, joita meidän mielestä kannattaa harkita. Tilanne puhelimien kohdalla saattaa muuttua nopeastikin, joten muitakin vaihtoehtoa kannattaa miettiä.

Katso myös:


Minkälainen on alle 300 euron puhelin?

200 - 300 euron hintahaarukassa puhelimet alkavat olla jo sellaisia laitteita, että niistä riittää enemmän kuin hyvin ominaisuuksia useimmille käyttäjille.Alle 300 eurolla saa puhelimen, jossa on joko 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Varsinkin 128 gigatavua riittää useimmille käyttäjille, sillä tällöin puhelimeen mahtuu paljon kuvia sekä sovelluksia.

Monet puhelimet tarjoavat jo tehokasta suorituskykyä netin selaamiseen sekä pelaamiseen. Lisäksi keskusmuistia puhelimista löytyy 4 tai 6 gigatavua. Myös akkukestot yltävät hyviin lukemiin useimpien laitteiden kohdalla.

Tämän hintaluokan puhelimissa on jo Full HD+ -tasoinen näyttö, josta on hyvä katsella videoita ja selata nettiä.

Alle 300 euron puhelimelta sopii jo odottaa pätevää kameraratkaisua. Mikään näistä tuskin tulee pahemmin pettämään käyttäjän tarpeita, vaikkakin parempaa kameraa saa isommalla rahasummalla. Sen verran pitää mainita kameroista, että suurempi megapikselimäärä ei tee kamerasta automaattisesti parempaa. Lisäksi monet puhelimet sisältävät neloiskameran, mutta useassa tilanteessa vain kaksi näistä on oikeasti hyödyllistä.

Parhaat puhelimet alle 300 euroa

Monipuolisilla ominaisuuksilla, mutta vain 269 euron hintalapulla varustettu Poco X3 NFC on yksi tämän hintaluokan parhaimmista vaihtoehdoista. Edessä on iso näyttö, joka toimii sulavalla 120 hertsin virkistystaajuudella. Akku on iso ja se latautuu erittäin nopeasti mukana tulevalla 33 watin laturilla. Lisäksi suorituskykyä riittää mukavasti ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Lue: Poco X3 NFC arvostelu.

Poco X3 NFC edestä ja takaa
Poco X3 NFC


Xiaomin Mi 10 Lite 5G -puhelin tuli alkuperäisesti myyntiin 399 euron hinnalla mutta sittemmin sen hinta on pudonnut vain 249 euron tasolle. Tällä hintaa saa 6,57-tuumaisen Full HD+ AMOLED -näytön, Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin, joka tukee 5G-yhteyksiä, 6 gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi taakse on laitettu neloiskamerajärjestelmä, joka tarjoaa muun muassa 48 megapikselin pääkameran ja virtaa antaa 4160 mAh akku.


Xiaomin Mi 10 Lite 5G puhelin edestä
Xiaomi Mi 10 Lite 5G


Erittäin hyvää akunkestoa kaipaavalla on tarjolla Motorolan Moto G8 Power, joka tarjoaa 249 euron hinnalla ison 5000 mAh akun. Lisäksi puhelimessa on isohko näyttö Full HD+ -näyttö, riittävän hyvä suorituskyky, stereokaiuttimet, puhdas Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä kohtuulliset kamerat tähän hintaluokkaan.

Erinomainen akunkeston omaava Moto G8 Power

Lue myös: Motorola Moto G8 Power arvostelu.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (hinta 279 euroa) sisältää paperilla laadukkaan kamerajärjestelmän. Pääkamerana toimii peräti 64 megapikselin sensori, jonka viereltä löytyy 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin kamera syvyystunnistukseen. Neljän kameran järjestelmään käytetään lähinnä markkinointimielessä, mutta ne tekevät kyllä hyvin tehtävänsä. Note 8 Pron sisältä löytyy tehokas Helio G90T -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4500 mAh akku, joten puhelin tarjoaa näiltä osin laadukkaan paketin.

Redmi Note 8 Pro

Nokia 7.2 on edelleen kohtuullisen hyvä vaihtoehto tässä hintaluokassa. 64 gigatavun versiota myydään tällä hetkellä 249 eurolla, mutta sen hinta on pudonnut jo alle 200 euron. 128 gigatavun versiota saa puolestaan 299 euron hinnalla. Puhelimen takaa löytyy kamerajärjestelmä, joka pärjää hyvin muita puhelimia vastaan, mutta puhelimen heikkoudeksi voidaan mainita vanhahko järjestelmäpiiri. Nokia 7.2 kuuluu Android One -ohjelmaan.


Nokia 7.2 takaa kuvattuna

Lue myös: Tässä ovat uudet Nokia 7.2 ja Nokia 6.2 -älypuhelimet.

Samsung Galaxy A41 on mielenkiintoinen vaihtoehto 299 euron hinnalla, sillä Galaxy A41 on kooltaan monia muita puhelimia pienempi. Laitteen mitat ovat 149,9 x 69,8 x 7,9 mm ja painoa löytyy 152 grammaa. Eteen on laitettu Full HD+ -resoluution 6,1 tuuman Super AMOLED Infinity-U -näyttö, tehoista on vastaamassa MediaTekin Helio P65 -järjestelmäpiiri ja virtaa antaa 3500 mAh akku.

Galaxy A41 edestä ja takaa

Lue myös: Tällainen on Galaxy A41.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja