Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 8T vuoto: kuva, 64 megapikselin kamera, ..

Petteri Pyyny

OnePlus 8T vuoto: kuva, 64 megapikselin kamera, ..
Tulevasta OnePlus 8T puhelimesta on vuotanut nettiin OnePlussan pienen munauksen ansiosta tietoja ja kuva tulevasta laitteesta.

Kuvan perusteella näyttää siltä, että OnePlus 8 ei eroa juurikaan edeltäjästään, nyt myynnistä olevasta OnePlus 8 -mallista - ns. punch hole-etukamera on edelleen käytössä, eikä kamera ole vielä siirtymässä näytön taakse, kuten joidenkin muiden valmistajien puhelimissa on jo nähty. Kuvan perusteella myöskään OnePlus Nordissa nähtyä tupla-etukameraa ei ole tulossa tulevaan 8T-malliin.


lähde: OnePlussan Oxygen Updater -sivu


Samalla uusin Android 11 esiversio, Android 11 Developer Preview 4, on paljastanut tulevasta mallista joitain teknisiä tietoja: OnePlus 8T olisi varustettu 64 megapikselin takakameralla, joka pystyy kuvaamaan 8K -videota.OnePlus julkaisee yleensä "T"-mallinsa loka-marraskuussa, mutta vielä ajankohdasta ei ole olemassa edes tarkempia huhuja. OnePlussan huhutaan myös tuovan syksyllä myyntiin sekä alle 200 euroa maksavan halpispuhelimen että OnePlus Watch -älykellon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.