Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus esittelee 8T-huippupuhelimen 14. lokakuuta

Janne Yli-Korhonen

OnePlus esittelee 8T-huippupuhelimen 14. lokakuuta
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus esittelee seuraavan huippupuhelimen eli OnePlus 8T:n 14. lokakuuta klo 17.00 Suomen aikaa.

Tilaisuudessa ilmeisesti esitellään vain 8T-malli, joten erillistä Pro-versiota ei tällä kertaa nähdä. 8T on kuitenkin saamassa 'Pro' -ominaisuuksia, sillä virallisesti OnePlus on vahvistanut 8T:n saavan 120 hertsin Fluid AMOLED -näytön, jollainen löytyy kevään OnePlus 8 Pro -puhelimesta.

8T on ollut erilaisten vuotojen ja huhujen kohteena viime viikkojen aikana. Näiden perusteella puhelimeen on tulossa muun muassa 48 megapikselin pääkamera, 16 megapikselin laajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Selfie-kameran suhteen tarjotaan myös uusi 32 megapikselin sensori edeltäjän 16 megapikselin kameran tilalta. Etukamera toteutetaan ns. punch hole -tekniikalla.huhuttu OnePlus 8T:n ulkonäkö

Laitteen sisälle on tulossa 4500 milliampeeritunnin akku, joka tukee peräti 65 watin latausta. Suorituskyvystä puolestaan vastaa joko Snapdragon 865 tai 865+ -järjestelmäpiiri, jonka parina on 8/12 gigatavua käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa on puolestaan luvassa 128/256 gigatavua.

Hinnoiksi on puolestaan veikattu 799 euroa (8+128 GB) ja 899 euroa (12+256 GB).

Huhut ja vuodot kuitenkin vahvistuvat varmoiksi 14. lokakuuta klo 17.00, jolloin puhelimen julkaisua voi katsella videolähetyksen muodossa. Samassa tilaisuudessa julkistetaan myös erikoisversio OnePlus Nord -puhelimesta.

Lisätietoa tilaisuudesta saa täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.