>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S20 FE nyt myynnissä - hinnat 679 ja 779 euroa

1
Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy S20 FE nyt myynnissä - hinnat 679 ja 779 euroa
Samsungin hiljattain julkaisema Galaxy S20 -sarjan uutuus eli Galaxy S20 FE on nyt myynnissä Suomessa. Puhelinta saa sekä 4G- että 5G -versiona, joiden suositushinnat ovat 679 euroa ja 779 euroa.

"Galaxy S20 FE on kaupoissa, ja olemme iloisia, että nyt yhä useampi voi kokea Galaxy S20 -sarjan suosituimmat huippuominaisuudet. Galaxy S20 FE:ssä on tottakai suorituskykyä ja ensiluokkaisia ​​ominaisuuksia, mutta se erottuu joukosta erityisesti muotoilullaan sekä kattavalla värivalikoimallaan", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

S20 FE tarjoaa muun muassa 6,5-tuumaisen Infinity-O Super AMOLED -näytön, joka toimii erittäin sulavalla 120 hertsin virkistystaajuudella. Korkeampi virkistystaajuus tekee esimerkiksi mobiilipelaamisesta parempaa, mikäli peli tukee tätä taajuutta.Pelaamista tukee myöskin 4500 mAh akku, josta ei virta ihan heti lopu kesken. Kun virtaa tarvii lisää, se onnistuu langallisesti (25W) tai langattomasti (15W). Sisäistä tallennustilaa tiedostoille on tarjolla 128 gigatavun verran ja sitä saa lisättyä muistikortilla. 5G-versiosta tulee saataville myöhemmin myös 256 gigatavun malli.

Kameroita on taakse laitettu kolme kappaletta: 12 MP f/1,8 + 12 MP f/2,2 (laajakulma) + 8 MP f/2,4 (Space Zoom). Eteen on puolestaan laitettu 32 megapikselin kamera omakuvia varten.

Puhelimessa on vielä Android 10 -käyttöjärjestelmäversio, mutta Samsung lupaa tuoda puhelimelle Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä jopa kolmen sukupolven ajan.

Vedenkestävän ja pölytiiviin Galaxy S20 FE:n värivaihtoehdot ovat Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy ja Cloud White.

Galaxy S20 FEn värivaihtoehdot

Lue Puhelinvertalun arvostelu Galaxy S20 FE 5G:stä.

Samsung Galaxy S20 -sarjan hinnatTämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.