OnePlus julkaisi syksyn uutuuden OnePlus 8T -puhelimen: kohokohtina erittäin nopea lataus ja 120 hertsin näyttö

Janne Yli-Korhonen

OnePlus julkaisi syksyn uutuuden OnePlus 8T -puhelimen: kohokohtina erittäin nopea lataus ja 120 hertsin näyttö
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on julkistanut tämän syksyn uutuuspuhelimen: OnePlus 8T. Tämän vierellä ei tällä kertaa nähdä ollenkaan Pro-mallia, vaan tätä virkaa hoitaa edelleen kevään OnePlus 8 Pro.

Uutuudesta löytyy jo arvostelu Puhelinvertailun sivulta: OnePlus 8T arvostelu.

8T korvaa kuitenkin kevään perusmalli OnePlus 8:n. 8T erottuu edeltäjästään käytännössä kahdella ominaisuudella eli huippunopealla 65 watin Warp Charge 65 -pikalatauksella sekä nopealla 120 hertsin AMOLED-näytöllä.

Laturi tarjoaa 8T:n 4500 mAh akkuun virtaa vartissa koko päiväksi ja täyteen se latautuu vain 39 minuutissa. Puhelimen sisällä oleva akku on jaettu kahteen osaan, joten kumpaakin akkua ladataan samanaikaisesti. OnePlus lupaa akun varauksen pysyvän jopa 80 yli prosentissa 800 latauskerran jälkeen. Puhelimeen on laitettu 12 lämpötila-anturia, jotka huolehtivat, että latauslämpötila pysyy sopivana.OnePlus 8T on varustettu 6,55-tuumaisella AMOLED-näytöllä, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella ja Full HD+ -resoluutiolla. Tämän tasaisen näytön maksimikirkkaus yltää jopa 1100 nitiin, joten selaaminen onnistuu myös ulkona.

Suorituskykyä riittää päivän toimiin ja pelaamiseen Snapdragon 865 -piirin muodossa, jonka pariksi saa 8/12 gigatavua käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy tutut 128/256 gigatavua. Alusta mahdollistaa 5G-yhteydet, jonka lisäksi puhelimessa on Wifi 6 ja Bluetooth 5.1.

Kuvaaminen onnistuu kolmella takakameralla. 48 megapikselin pääkamera on optisesti vakautettu. Pääkameran parina ovat 16 megapikselin ultralaajakulma, 5 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin mustavalkokamera. Ohjelmistoon on tuotu muun muassa paranneltu Nightscape-tila, jolla saa kuvattua paremmin hämärässä. Tila toimii myös videokuvatessa.

Lue: OnePlus 8T:n tarkemmat tekniset tiedot.

"OnePlus 8T:n avulla voimme tarjota huippuluokan ominaisuuksia yhä useammalle lippulaivatason käyttäjällemme. OnePlus 8T tuo mukanaan alan johtavan 120 hertsin AMOLED-näytön, päivitetyn 65 watin latausteknologian sekä tuoreen OxygenOS 11-ohjelmiston.OnePlus 8T:n tehokas laitteisto ja sujuva ohjelmisto takaavat vaikuttavan kokonaisuuden", kertoo OnePlussan toimitusjohtaja ja perustaja Pete Lau.

8T:ssä toimii heti Android 11 ja OxygenOS 11 -käyttöjärjestelmät, jotka parantavat entisestään OnePlussan puhelinkokemusta. Uutta käyttöjärjestelmän osalta on muun muassa Always On -näyttö.

OnePlus 8T on yksi ensimmäistä Android 11 -käyttöjärjestelmällä saapuvista puhelimista.

OnePlus 8T on ennakkotilattavissa osoitteessa OnePlus.com sekä Elisan, DNA:n, Telian, Verkkokaupan, Gigantin ja Jimm'sin kanavista 14. lokakuuta kello 18 alkaen. Kauppoihin laite saapuu 20. lokakuuta.

Hintaa löytyy 599 euroa (8+128 GB) ja 699 euroa (12+256 GB).

OnePlus 8T on saatavilla kahdessa upeassa sävyssä. Aquamarine Green niminen vihreän sävy hyödyntää valon heijastumista ja tarjoaakimaltelevan pinnan.Toisena sävynä on upea hopeisenharmaa Lunar Silver-sävy. Tämä vaihtoehto yhdistää OnePlussan himmeän mattalasin ja rauhoittavan harmaan sävyn.


Lisätietoa uutuudesta saa täältä.

OnePlus 8T vihreässä värissä


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.