>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppilla lähetetään 100 miljardia viestiä joka päivä

Janne Yli-Korhonen

WhatsAppilla lähetetään 100 miljardia viestiä joka päivä
Yli 100 miljardin viestin piikki nähtiin WhatsAppissa jo viime uudenvuodenaattona, mutta nyt Facebookin omistuksessa olevalla WhatsApp -pikaviestipalvelulla lähetetään päivittäin 100 miljardia viestiä, kertoo TechCrunch. Aiemmin tänä vuonna palvelu ylitti kahden miljardin käyttäjän rajan.

Viestien määrän kasvu on ollut kova, sillä vuoden 2016 alussa Facebookin Messengerillä ja WhatsAppilla lähetettiin yhteensä noin 60 miljardia viestiä päivittäin. Vuonna 2014 WhatsAppin käyttäjät lähettivät 50 miljardia viestiä joka päivä. Muut pikaviestipalvelut ovat selvästi jäljessä, vaikkakin esimerkiksi WeChatilla on jo yli miljardi käyttäjää.

Viestien lähettämiseen on tulossa pian hieman muutosta, sillä palveluun saapuu ns. itsestään tuhoutuvat viestit.Lue myös:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.