OnePlus 9 Pro esiintyy laadukkaissa render-kuvissa

Matti Robinson

OnePlus 9 Pro esiintyy laadukkaissa render-kuvissa
Kiinalaisyhtiön OnePlus 8T -älypuhelin on juuri ja juuri julkaistu, kun jo pääsemme ihailemaan yhtiön tulevan älypuhelinvuoden tuotoksia. Mobiilivuotaja OnLeaks on julkaissut uusia kuvia, joissa renderöitynä on väitetysti OnePlus 9 Pro.

Kuvat perustuvat aiemmin vuotaneisiin CAD-malleihin, joten sen perusteella niitä voi pitää luotettavana. On kuitenkin huomioitava, että OnePlussalla hieman erilaisia CAD-malleja on varmaan tusinan verran, joten aina on mahdollisuus, että kyseesssä on jokin tuotantoon päätymättömistä prototyypeistä.

Kuvista paljastuu, että näytön suhteen kyseessä vaikuttaa olevan hieman kaareva design, sisältää yksittäisen kamerakolon vasemmassa ylänurkassa, ja takana kameramoduuli on edelleen neliskanttinen, kuten edeltäjä OnePlus 8 Prossa.Tutusta paikasta löytyy myös OnePlus-laitteista tuttu hälytyskytkin, jonka poistaminen ei varmasti yhtiöllä ole käynyt edes mielessä.

Tämän vaiheen prototyyppien kohdalla moni asia voi vielä muuttua, ja esimerkiksi kameramoduulin yksityiskohtiin ei välttämättä kannata kiinnittää liikaa huomiota. Kameroiden määrästä ja laadusta ei tässä vaiheessa voi paljoa sanoa.

Lisää kuvia löytyy osoittesta voice.com.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -37%

Samsung Galaxy S10e
471 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.