>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullinen Poco M3 julkaistiin - 149 eurolla Full HD+ -näyttö, 48 MP:n pääkamera ja 6000 mAh akku

Janne Yli-Korhonen

Edullinen Poco M3 julkaistiin - 149 eurolla Full HD+ -näyttö, 48 MP:n pääkamera ja 6000 mAh akku
Xiaomi julkaisi Poco-brändin alle edullisen Poco M3 -älypuhelimen, joka tarjoaa hinnallaan kasan erinomaisia ominaisuuksia. Näihin lukeutuvat iso akku, 48 megapikselin pääkamera sekä iso näyttö.

Puhelimen edessä on 6,53-tuumainen Dot Drop -nimellä varustettu näyttö, joka toimii Full HD+ resoluutiolla (2340 x 1080), kun monet muun tämän hintaluokan puhelimista tyytyvät HD+ -resoluutioon. Kuvasuhde on 19.5:9 ja näyttö on päällystetty Corning Gorilla Glass 3 -lasilla.

Taakse on laitettu 48 megapikselin pääkamera (1/2", f/1.79, 6P lens, AF,
0.8μm pixel size, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel), jonka parina on kaksi kahden megapikselin kameraa (makro ja syvyystunnistus). Edessä on 8 megapikselin kamera (1.12μm, f/2.05). Videota voi kuvata pääkameralla Full HD 30 fps -tasolla.

Poco M3 sisältää kolme takakameraa
Poco M3 -puhelimen kameratSuorituskyvystä vastaa Qualcomm Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, joka löytyy myös esimerkiksi Moto G9 Play -puhelimesta. Pocossa piirin pariksi on laitettu 4 gigatavua LPDDR4X-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua, jota saa lisättyä muistikortilla.

Laitteen sisälle on saatu mahtumaan peräti 6000 mAh akku, jota ladataan USB-C -liitännän kautta 18 watin latauksella. Akun kerrotaan selviävän jopa 1000 latauskertaa ilman kapasiteetin selvää laskemista.

Itse laite on kooltaan 162.3 x 77.3 x 9.6 millimetriä painon pysyessä 198 grammassa.

Poco M3:n muihin ominaisuuksiin lukeutuvat stereokaiuttimet, 3.5 mm:n kuulokeliitin, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija ja Bluetooth 5.0. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10, jonka päällä pyörii MIUI 12 for POCO -käyttöliittymä.

Poco M3 tulee myyntiin Euroopassa 64 gigatavun tallennustilalla (149 euroa) ja 128 gigatavun tallennustilalla (169 euroa). Suomen saatavuudesta ei ole vielä tietoa. Värivaihtoehdot ovat keltainen, sininen ja musta.

Lisätietoa puhelimesta saa täältä.

Lue myös:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.