Tältä näyttää OnePlus 9 - päätyi jo live-kuviin

Janne Yli-Korhonen

Tältä näyttää OnePlus 9 - päätyi jo live-kuviin
OnePlussan tulevasta huippupuhelimesta saatiin esimakua jo aiemmin render-kuvien muodossa ja nyt OnePlus 9 5G on päätynyt live-kuviin PhoneArena -sivuston toimesta.

Kuvat paljastavat kaiken oleellisen OnePlus 9 -puhelimesta. Hopeassa värissä esiintyvän takakannen vasemmassa yläkulmassa on kaksi suurempaa sensoria sekä yksi pienempi kolmas kamera ja LED-valot. Kuvissa esiintyy myöskin Ultra Shot -brändäys.

Takakannessa ei ole normaalia OnePlussan logoa, sillä kyseinen live-kuviin päätynyt laite on prototyyppi.

OnePlus 9 kamerat live-vuotokuvissa

OnePlus 9 takakansi vuotovuotokuvissa

OnePlus 9 takaa. Kuvat: PhoneArenaEdestä tuleva puhelin näyttää pitkälti samalta kuin tämän vuoden OnePlus 8T. Tasainen 6,55-tuumainen näyttö hyödyntää Full HD+ resoluutiota (2400 x 1080) 20:9 -kuvasuhteella ja se toimii 120 hertsin virkistystaajuudella.

OnePlus 9 näyttää edestä samalta kuin oneplus 8t

OnePlus 9 edestä. Kuva: PhoneArena


Kuvista paljastuu myös puhelimen alumiinirunko, USB-C -portti, kaiutin, mikrofoni, SIM-korttipaikka, painikkeet sekä OnePlussan tuttu kolmivaiheinen kytkin.

Lisäksi PhoneArenan kuvista paljastuu, että tuleva puhelin käyttää uutta Snapdragon 888 -alustaa ja siitä löytyy 8 gigatavua käyttömuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4500 mAh akku.

Tarkempia kameran tietoja ei vielä ole tiedossa, mutta taakse saadaan mahdollisesti 48 megapikselin pääkamera sekä 16 megapikselin kamera.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.