Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

169 euron hintainen Poco M3 -puhelin nyt myynnissä Suomessa

Janne Yli-Korhonen

169 euron hintainen Poco M3 -puhelin nyt myynnissä Suomessa
Viime vuoden puolella julkaistu Poco M3 -puhelimen on vahvistettu saapuvan Suomessa myyntiin 13.1.2021. Suomessa saataville tulee vain 4+128 gigatavun malli ja sen suositushinta on 169 euroa.

Kaikki tiedot Poco M3 puhelimesta saat Puhelinvertailun arvostelusta.

128 gigatavun sisäisen tallennustilan lisäksi tähän edulliseen hintaan saa 6,53-tuumaisen Full HD+ -resoluution LCD -näytön, jonka yläreunassa on pieni näyttölovi 8 megapikselin etukameralle.

Takana on puolestaan 48 megapikselin pääkamera, jonka vierellä on kaksi kahden megapikselin kameraa (makro ja syvyystunnistus).

Sisältä puolestaan löytyy iso 6000 mAh akku, jota ladataan USB-C -liitännän kautta 18 watin latauksella. Tästä huolimatta laitteen paino on juuri alle 200 gramman ja puhelimen mitat ovat 162.3 x 77.3 x 9.6 millimetriä.Poco M3:n muihin ominaisuuksiin lukeutuvat stereokaiuttimet, 3.5 mm:n kuulokeliitin, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija ja Bluetooth 5.0. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10, jonka päällä pyörii MIUI 12 for POCO -käyttöliittymä.

Poco M3 -puhelimen suositushinta on Suomessa 169 euroa ja se saapuu kauppoihin 13.1.2021 alkaen. Värivaihtoehdot ovat keltainen, sininen ja musta.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.