Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva OnePlus Watch paljastui, yhtiö vahvisti

Matti Vähäkainu

Tuleva OnePlus Watch paljastui, yhtiö vahvisti
Kiinalaisyhtiö OnePlussan on määrä esitellä ensi viikolla uusia tuotteitaan, joista odotetaan ensisijaisesti uuden sukupolven OnePlus 9 -älypuhelimia, mutta muutakin on tarjolla.

Mukana on yhtiön ensimmäinen älykello, jota on huhuttu jo pitkään. Huhujen perusteella liki varmana pidetty älykello esiintyy nyt ensimmäisessä promokuvassa, joka onkin peruja itse yhtiöltä. Unbox Therapyn twiittaaman kuvan on vahvistanut twitterissä itse OnePlus, joka vinkkaa samalla että tiistaina on tulossa myös paljon muuta.

Kuvan perusteella kellon muotoilu on melkoisen simppeli eikä pyöreän kellotaulun kuvastakaan paljastu kovin paljoa erikoisuuksia. Kellon vasemmalla puolella on kaksi nappia, joista ylemmässä on yhtiön logo. Käyttöliittymän renkaat puolestaan muistuttavat Apple Watcheista tuttuja aktiivisuusmittareita.OnePlus Watch ja OnePlus 9 -puhelimet, sekä kaikki muut mahdolliset uutuudet, esitellään 23. kuluvaa kuuta eli ensi tiistaina.Lue myös: OnePlus Watch arvostelu.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.