Tuleva OnePlus Watch paljastui, yhtiö vahvisti

Matti Robinson

Tuleva OnePlus Watch paljastui, yhtiö vahvisti
Kiinalaisyhtiö OnePlussan on määrä esitellä ensi viikolla uusia tuotteitaan, joista odotetaan ensisijaisesti uuden sukupolven OnePlus 9 -älypuhelimia, mutta muutakin on tarjolla.

Mukana on yhtiön ensimmäinen älykello, jota on huhuttu jo pitkään. Huhujen perusteella liki varmana pidetty älykello esiintyy nyt ensimmäisessä promokuvassa, joka onkin peruja itse yhtiöltä. Unbox Therapyn twiittaaman kuvan on vahvistanut twitterissä itse OnePlus, joka vinkkaa samalla että tiistaina on tulossa myös paljon muuta.

Kuvan perusteella kellon muotoilu on melkoisen simppeli eikä pyöreän kellotaulun kuvastakaan paljastu kovin paljoa erikoisuuksia. Kellon vasemmalla puolella on kaksi nappia, joista ylemmässä on yhtiön logo. Käyttöliittymän renkaat puolestaan muistuttavat Apple Watcheista tuttuja aktiivisuusmittareita.OnePlus Watch ja OnePlus 9 -puhelimet, sekä kaikki muut mahdolliset uutuudet, esitellään 23. kuluvaa kuuta eli ensi tiistaina.Lue myös: OnePlus Watch arvostelu.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.