Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 9 nyt saatavilla Suomessa

Janne Yli-Korhonen

OnePlus 9 nyt saatavilla Suomessa
OnePlus julkaisi OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimet maaliskuussa. Näistä parempi eli 9 Pro saapui jo pian julkaisun jälkeen saataville, mutta ns. perusmallia on saatu odottaa hyvän aikaa.

Nyt maanantaina 26.4.2021 alkaen OnePlus 9 on saatavilla Suomessa Elisan, Telian, DNA:n, Verkkokauppa.comin, Gigantin, Powerin, Veikon Koneen ja Jimm'sin kanavilla sekä OnePlus.comissa.

Puhelinta myydään 699 eurolla 8+128 Gt-version osalta ja 799 eurolla 12+256 Gt-version osalta.

Värivaihtoehtoja on kolme: Winter Mist (Hopeinen Talvisumu), Arctic Sky (Arktinen Sininen) ja Astral Black (Astraalin Musta).



OnePlus 9 kameroiden tiedot

OnePlus 9 tarjoaa 6,55-tuumaisen Full HD+ -AMOLED-näytön, joka toimii sulavalla 120 hertsin virkistystaajuudella. Takana on puolestaan Hasselbladin nimen kera esiintyvä kolmoiskamerajärjestelmä. Tehoista vastaa Snapdragon 888 -piiri, jonka parina on paljon RAM-muistia sekä tallennustilaa. Lisäksi puhelin tukee erittäin nopeaa 65W langallista latausta sekä 15W langatonta latausta.

OnePlus 9 Pro eroaa OnePlus 9:iin verratessa tarkemman näytön, pääkameran ja nopeamman langattoman latauksen osalta. Tarkempaa vertailua näiden kahden puhelimen välillä löydät täältä.

Teknisten tietojen osalta puhelimia voi vertailla täällä. Luethan lisäksi myös laajan arvostelumme OnePlus 9 -puhelimesta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.