Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia X20 nyt myynnissä Suomessa 399 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen

Nokia X20 nyt myynnissä Suomessa 399 euron hinnalla
HMD Global on tuonut Nokia X20 -puhelimen myyntiin Suomessa 3. toukokuuta alkaen. Hintaa löytyy 399 euroa.

Puhelin tarjoaa 6.67-tuumaisen Full HD+ -resoluution näytön, joka toimii perinteisellä 60 hertsin virkistystaajuudella ja 450 nitin kirkkaudella.

Sisällä on Snapdragon 480 5G -piiri, 8 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 4470 mAh:n akku 18W latauksella. Laturia ei kuitenkaan pakkauksessa ole.

Kameroiden osalta X20 sisältää 64 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyystunnistuskameran. Edessä on 32 megapikselin kamera.

Käyttöjärjestelmäversio on tuorein Android 11 ja pidempää käyttöä ajatellen puhelimelle luvataan kolmen vuoden Android-käyttöjärjestelmäpäivitykset sekä joka kuukausi päivitystä tietoturvaan.Nokia X20:n suositushinta on 399 euroa. Värivaihtoehdot ovat pohjoisen sininen ja keskiyön aurinko.

Tällä hinnalla X20 kilpailee muun muassa Puhelinvertailun testattavana käynyttä Xiaomi Mi 11 Lite 5G:tä vastaan.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.