Diili: Suunnon ja Polarin urheilukellot tarjouksessa

Petteri Pyyny

Diili: Suunnon ja Polarin urheilukellot tarjouksessa
Päivän diilinä nostamme tällä kertaa kahden kotimaisen valmistajan urheilukellot, jotka sattuvat olemaan sopivasti tarjouksessa.

Urheilukellojen ja älykellojen raja on hyvin häilyvä, mutta sekä Polarin että Suunnon kellot pääsääntöisesti asemoidaan tiukasti urheilukellojen ryhmään - yhtiöiden historia on selkeästi liikunnan mittaamisen puolella.

Koronapandemian aikana urheilun ja terveyden mittaaminen tuntuu lisääntyneen valtavasti - ja hyvä niin, teknologiasta voi olla paljonkin apua myös oman terveyden ylläpitoon.

Polar Unite

Polar Unite

Neljä tähteä arvostelussamme saanut Polar Unite on selkeästi edullisemman pään urheilukello, jota on myyty tyypillisesti noin 150 euron hintaluokassa. Nyt kellon hinta on alennuksessa vain 110 euroa.

Tarjoukseen pääset tästä:

Polar Unite, 110 euroa
Suunto 9

Suunto 9

Suunnon ylempään päähän tukevasti asettuva Suunto 9 on nimenomaan urheilun seurantaan tarkoitettu urheilukello. Valmistajan lupaama jopa 120 tunnin yhtäjaksoinen urheilun seuranta tarjoaa työkalut vaikkapa triathlonin vetämiselle. Kelloa on myyty noin 300 euron hinnalla pitkin kevättä, mutta nyt sen saisi tarjouksesta 249 eurolla.

Tarjoukseen pääset tästä:

Suunto 9, 110 euroa
Artikkeli sisältää linkkejä yhteistyökumppaneille. Saamme pienen korvauksen klikkauksista tuotteisiin. Hinta ei muutu vaikka klikkaatkin tuotteen sivuille kauttamme.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -23%

Oppo A78 (5G)
199 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

Samsung Galaxy S23+ – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy S23+
699 € Elisa
799 € Power
799 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 899 €

Oppo Reno 8 Pro – hinta laskenut -22%

Oppo Reno 8 Pro
412 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 525 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.