Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan Nord -sarja saa jatkoa - Nord CE 5G esitellään 10. kesäkuuta

Janne Yli-Korhonen

OnePlussan Nord -sarja saa jatkoa - Nord CE 5G esitellään 10. kesäkuuta
OnePlus on vahvistanut suositun Nord -sarjan saavan jatkoa 10. kesäkuuta klo 17.00 Suomen aikaa, jolloin yhtiö esittelee Nord CE 5G -puhelimen.

Puhelinta mainostetaan OnePlussan nettisivuilla Kesä-lanseeraustapahtuman muodossa. Nettisivuilla voi osallistua kyseisen puhelimen arvontaan. Lisäksi sivuilla paljastetaan neljä ominaisuutta ennen varsinaista tilaisuutta.

Päivitys 3.6. OnePlus kertoi puhelimen olevan 7.9 millimetrin paksuinen ja sisältävän 3.5 mm:n kuulokeliitännän.

"OnePlus Nord CE 5G -puhelimen "CE" lyhenne tarkoittaa "Core Edition". Tiivistimme alkuperäisen Nord-puhelimen sen ydinominaisuuksiin sekä lisäämällä uusia, jotta saisit puhelimen, jossa on kaikki oleellinen vielä kohtuullisempaan hintaan", kertoo OnePlussan toimitusjohtaja Pepe Lau tulevasta tuotteesta.Android Central -sivuston mukaan Nord CE 5G käyttää Qualcommin Snapdragon 750G -alustaa, jota käytetään muun muassa Puhelinvertailun arvostelussa käyneessä Galaxy A52 5G -puhelimessa.
Edessä on 6,43-tuumainen AMOLED-näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella ja 16 megapikselin kamera. Takana on 64 megapikselin kamera kahden muun sensorin lisäksi.

Alkuperäisen Nordin hinnat alkavat 399 eurosta. Tulevan Nord CE 5G:n luvataan olevan tätä edullisempi eli hinta tulee todennäköisesti olemaan noin 299 euroa.

Nord-sarjaan on luvassa muitakin puhelimia, sillä mallinimi Nord2 nähtiin aiemmin OnePlussan sivuilla. OnePlus on myös vahvistanut Nord N200 5G -mallin, mutta tämä tulee saataville vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Nord CE 5G on virallisesti julkaistu ja puhelimesta löytyy myös arvostelu Puhelinvertailun sivuilta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.