>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Totta se on! Googlen palvelut palaavat Honorin luureihin

Petteri Pyyny

Totta se on! Googlen palvelut palaavat Honorin luureihin
Huawein sisarbrändi Honor oli hetken aikaa valtavan suosittu Suomenkin markkinoilla. Sitten Yhdysvaltain rajoitukset Huaweita vastaan iskivät vuonna 2019 ja korttitalo romahti.

Huaweilta evättiin pääsy Googlen palveluihin ja amerikkalaisten yhtiöiden teknologiaan, kuten järjestelmäpiireihin. Seuraukset olivat yhtiön kannalta karmeat: yhtiön myynti romahti, myös kotimarkkinalla Kiinassa. Kaiken myllerryksen keskellä Huawei päätti myydä Honor -brändinsä.

Sittemmin Honorin tulevaisuus on ollut epäselvä: saako Huaweista itsenäiseksi irronnut Honor pääsyn takaisin Googlen ekosysteemiin, vai jääkö tahrattu leima elämään myös Honorin itsenäistyttyä.Nyt tuohon on saatu vastaus, kun Honorin Saksan tytäryhtiö vahvisti Twitterissä tiedon siitä, että Googlen palvelut todellakin tekevät paluun Honorin puhelimiin. Vaikka kyseinen twiitti poistettiin pian sen julkaisun jälkeen, oli viestin sanoma täysin yksiselitteinen: tulevan Honor 50 -sarjan julkaisun yhteydessä myös Googlen palvelut palaavat osaksi Honorin puhelimia.

On epäselvää silti, tulevatko Huawein omistuksen aikana myydyt Honot-puhelimet koskaan saamaan Android-tukea ja Googlen palveluiden tukea takaisin samalle tasolle kuin ne aiemmin olivat, vai koskeeko uudistus ainoastaan tulevia Honorin malleja. Sekä Honor että Huawei ovat jääneet kaikkien malliensa osalta ilman Android 11 -päivityksiä ja näillä näkymin kummankaan brändin aiempiin malleihin ei Android 11 -käyttöjärjestelmää ole tulossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.