Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat puhelimet alle 500 euroa (2022 talvi)

Janne Yli-Korhonen

Parhaat puhelimet alle 500 euroa (2022 talvi)
300 - 500 euron hintaluokka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Varsinkin tämän hintatason yläpään laitteista löytyy jo useita sellaisia laitteita, jotka pärjäävät ominaisuuksien suhteen ihan kärkipään laitteille.

Vaihtoehtoja siis löytyy ja tämähän on erinomainen asia kuluttajan kannalta. 500 euroa on tietenkin paljon rahaa puhelimesta, mutta tällä summalla saa erittäin hyvin vastinetta.

Minkälainen on alle 500 euron puhelin?

Varsinkin 300 - 500 euron hintaluokan yläpään laitteissa suorituskyky on kohdallaan, jotka haastavat jopa lippulaivapuhelimet. Keskusmuistia löytyy poikkeuksetta vähintään kuusi gigatavua. Enemmän keskusmuistia tarkoittaa, että laite pystyy pitämään enemmän sovelluksia auki taustalla.

Tallennustilan määrä on myös kohdillaan, sillä useimmat tämän hintaluokan laitteet tarjoavat sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavun verran. Joistakin laitteista löytyy myös muistikorttipaikka, jos sisäinen tallennustila ei riitä.

Tähän hintaluokkaan mahtuu jo useita uuden sukupolven 5G-yhteyksiä tukevia puhelimia (Vertaile puhelinliittymät täällä).Alle 500 euron laite on sellainen, joka sopii kuvauksesta kiinnostuneille vakuuttavaa rautaa. Hintaa on kuitenkin eniten säästetty noin 1000 euron hintaluokkaan nähden kameroiden kohdalla, vaikkakin monet alle 500 euron laitteista tarjoavat neloiskamerajärjestelmän. Tässä hintaluokassa on kuitenkin yleistä laadukas pääkamera, jonka vierellä on hyvä ultralaajakulmakamera. Kaksi muuta ovat yleensä makrokamera sekä syvyystunnistuskamera, jotka eivät ole niin laadukkaita tai hyödyllisiä päivittäisessä kuvaamisessa.

Näyttö on myös tärkeä ominaisuus puhelimissa. Yleisesti voidaan sanoa, että tämän hintaluokan laitteista löytyy iso ja laadukas näyttö. AMOLED-näytöllä varustettu puhelin on varma valinta, jos näytön laatu on tärkeää. Monet puhelimet tässä hintaluokassa tarjoavat myös sulavan kokemuksen 90 hertsin tai 120 hertsin virkistystaajuuden myötä.

Parhaat puhelimet alle 500 euroa

Samsungin paras vaihtoehto tässä hintaluokassa on Galaxy A52s 5G, jota saa 349 eurolla. Samsung panosti tässä puhelimessa etenkin AMOLED-näyttöön, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi rakenteeltaan puhelin on saanut hintaluokassa harvinaisen IP67-luokituksen veden- ja pölynkestävyydelle. Tämä puhelin on hyvä valinta pidemmälle aikavälille, sillä puhelimelle on luvattu kolmen sukupolven käyttöjärjestelmäpäivitykset.

Galaxy A52s 5G on läheistä sukua Galaxy A52 5G -mallille, josta löytyy arvostelu Puhelinvertailun sivuilta.

Galaxy A52s 5G puhelin edestä ja takaa vihreässä värissä
Galaxy A52s 5GOnePlus julkaisi suositulle Nord-puhelimelle jatkajan, Nord 2 -puhelimen muodossa, heinäkuussa. Kyseinen puhelin tarjoaa hyvää suorituskykyä, laadukkaan 6,43-tuumaisen AMOLED-näytön, optisella kuvanvakaimella varustetun pääkameran sekä paljon muuta. 128 gigatavun versio maksaa 349 euroa ja 256 gigatavun version puolestaan 449 euroa.

Lue: OnePlus Nord 2 arvostelu.

Nord 2 kahdessa värissä pilvimaisemassa
Nord 2


Xiaomin monipuolisesta valikoimasta paras vaihtoehto tässä hintaluokassa on syksyllä julkaistu Xiaomi 11T, sillä tämän laitteen hinta on tullut selvästi alaspäin, nopeasti.

Nyt puhelinta myydään 399 eurolla.

Xiaomi 11T tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia. Siinä on esimerkiksi 120 hertsin virkistystaajuudella päivittyvä Full HD+ AMOLED-näyttö, 108 megapikselin pääkamera, MediaTekin Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, 128 gigatavun sisäinen tallennustila sekä 5000 mAh akku nopealla 67 watin latauksella.

Xiaomi 11T takaa vaaleassa värissä
Xiaomi 11TKatso myös muut hintaluokat:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.