Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Nord 2 päätyi kuvavuodon kohteeksi

Janne Yli-Korhonen

OnePlus Nord 2 päätyi kuvavuodon kohteeksi
OnePlus julkaisi hiljattain Nord-sarjaan Nord CE 5G -puhelimen. Kyseinen puhelinmalli ei kuitenkaan ollut jatkoa alkuperäiselle Nord-puhelimelle, vaan se on hieman karsitumpi malli. Nordin kuitenkin odotetaan saavan jatkoa lähiaikoina ja nyt tämä puhelin on päätynyt kuvavuodon kohteeksi 91mobile -sivuston toimesta.

Kuvien lisäksi tulevasta Nord 2 -puhelimesta on paljastunut myös teknisiä tietoja.

Laitteen etupuolelle on luvassa 6,43-tuumainen Full HD+ AMOLED-näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella. Näyttöä ympäröivät reunat ovat kapeat. Kuvien perusteella puhelimeen on luvassa yksi 32 megapikselin etukamera, mutta teknisissä tiedoissa mainitaan myös 8 megapikselin etukamera. Alkuperäisessä Nordissa on kaksi etukameraa. Sormenjälkilukijan odotetaan sijaitsevan näytön alla.Nord 2 puhelin näyttö päällä toisen puhelimen ollessa takakansi ylöspäin
Nord 2, kuva: Onleaks, 91mobiles


Laitteen takana vasemmassa yläkulmassa sijaitsee kolmen kameran järjestelmä. Pääkamerana toimii 50 megapikselin sensori ja tämän rinnalla ovat 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kamera, joka on mahdollisesti mustavalkokamera.

Laitteen sisällä on MediaTek Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, jopa 12 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Virtaa antaa 4500 mAh akku, joka tukee joko 30W tai 65W langallista latausta. Laitteen pohjassa on USB-C -liitäntä. Kuvien mukaan 3.5 mm:n kuulokeliitäntää ei ole luvassa, mutta OnePlussan tuttu kolmivaiheinen kytkin löytyy kyljestä.

Nord 2:n mitat ovat noin 160 x 73.8 x 8.1 mm.

Nord 2 vuotokuvassa
Nord 2, kuva: Onleaks, 91mobiles


Lue myös:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.