Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus lupaa huippupuhelimille jatkossa 3 merkittävää Android-päivitystä

Janne Yli-Korhonen

OnePlus lupaa huippupuhelimille jatkossa 3 merkittävää Android-päivitystä
Kiinalainen OnePlus tiedotti viime kuussa OnePlussan ja Oppon tiivistävän yhteistyötä laitteiden kehityksen suhteen. Yhteistyön myötä lisääntyneiden resurssien luvataan näkyvän parempina tuotteina ja laitteiden luvataan saavan nopeammin päivityksiä käyttöjärjestestelmään.

Nopeamman päivitystahdin lisäksi OnePlussan puhelimet tulevat saamaan niitä entistä pidempään. OnePlus kertoi uudesta päivityslupauksesta keskustelupalstallaan. Tällä OnePlus haastaa paremmin Samsungin, joka viime vuoden puolella kertoi tuovansa jatkossa Galaxy-puhelimille Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä kolmen sukupolven ajan.

Näin OnePlus-puhelimet saavat jatkossa päivityksiä:
  • Lippulaivapuhelimet (mukaan lukien T- ja R-mallit): OnePlus 8 -sarja ja uudemmat saavat 3 merkittävää Android-päivitystä ja 4 vuoden ajan tietototurvapäivityksiä.
  • Nord / Nord CE: alkuperäinen Nord ja uudemmat / Nord CE saavat 2 merkittävää Android-päivitystä ja 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.
  • Nord N -sarja: Nord N10 / Nord N100 ja uudemmat Nord N -sarjan puhelimet saavat yhden merkittävän Android-päivityksen ja 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.OnePlus 8 -sarjaa vanhemmat huippupuhelimet saavat 2 merkittävää Android-päivitystä ja 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Päivityslupauksen taustalla on OnePlussan OxygenOS:n ja Oppon ColorOS:n ohjelmistojen koodipohjan integroiminen. Tästä huolimatta OnePlussan puhelimet tulevat jatkossakin käyttämään OxygenOS-käyttöliittymää Kiinan markkinan ulkopuolella.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.