Samsung: taittuvanäyttöisten älypuhelinten ennakkomyynti ylitti odotukset Suomessa - uutuudet nyt myynnissä

1
Janne Yli-Korhonen

Samsung: taittuvanäyttöisten älypuhelinten ennakkomyynti ylitti odotukset Suomessa - uutuudet nyt myynnissä
Samsung julkaisi kolmannen sukupolven Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3 mobiililaitteet aiemmin elokuussa ja nyt ennakkomyynnin jälkeen uutuudet ovat saatavilla Suomessa.

Samsungin mukaan suomalaiset ovat valmiita taittuvanäyttöisten älypuhelinten aikakauteen, sillä aiempaa kestävämmät ja edullisemmat ovat myyneet hyvin ennakkoon. Ennakkomyynti jopa ylitti Samsungin odotukset Suomessa.

"Taittuvanäyttöisten älypuhelinten ennakkomyynti Pohjoismaissa ja erityisesti myös Suomessa suorastaan ylitti odotuksemme. Ennakkomyynnin perusteella aika on kypsä taittuville älypuhelimille ja suomalaiset ovat valmiita ottamaan uuden teknologian käyttöön", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.musta fold3 ja vaalea flip3 vierekkäin
Engblomin mukaan Suomi on Samsungille keskeinen markkina, jossa on muihin Pohjoismaihin verrattuna huolettomampi nopeiden 5G-datayhteyksien käytettävyys.

"Suomessa on ostovoimaisia kuluttajia, jotka todistetusti käyttävät mobiilidataa ja sitä kautta myös erilaisia sisältöpalveluja ja suosittuja sovelluksia paikasta riippumatta eniten koko maailmassa, jolloin myös taittuvanäyttöisten älypuhelimien kaltaista uutta teknologiaa, ja sen mahdollistamia hyötyjä omaksutaan herkemmin. Erottuminen massasta on myös taattu", Engblom sanoo.Galaxy Z Flip3 5G:stä tulee saataville neljä perusvärivaihtoehtoa (musta, vihreä, laventeli ja kerma), sekä kolme erikoisvärivaihtoehtoa (harmaa, valkoinen, pinkki), jotka ovat saatavilla vain Samsungin oman verkkokaupan kautta.

Galaxy Z Flip3 5G:n suositushinnat Suomessa:Galaxy Z Fold3 5G:stä on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa – musta, hopea ja vihreä.

Galaxy Z Fold3 5G:n suositushinnat Suomessa:


Taittuvaa näyttöä käyttävien puhelimien lisäksi Samsung julkaisi samalla Galaxy Watch4 -älykellot sekä täysin langattomat Galaxy Buds2 -kuulokkeet. Myös nämä ovat nyt myynnissä Suomessa.

Galaxy Watch4:n 40 millimetrin versio on saatavana mustana, hopeisena ja ruusukultaisena, kun taas 44 millimetrin versio on saatavana mustana, hopeana ja vihreänä. Galaxy Watch4 Classicista sekä 42 millimetrin että 46 millimetrin versiot ovat saatavana mustan ja hopean värisinä.


watch4 kelloja eri väreissä vierekkäin

Galaxy Watch4:n ja Galaxy Watch4 Classicin suositushinnat Suomessa:

  • Galaxy Watch4, 40 mm: 269 euroa
  • Galaxy Watch4, 40 mm, LTE: 319 euroa
  • Galaxy Watch4, 44 mm: 299 euroa
  • Galaxy Watch4, 44 mm, LTE: 349 euroa
  • Galaxy Watch4 Classic, 42 mm: 369 euroa
  • Galaxy Watch4 Classic, 42 mm, LTE: 419 euroa
  • Galaxy Watch4 Classic, 46 mm: 399 euroa
  • Galaxy Watch4 Classic, 46 mm, LTE: 449 euroa


Galaxy Buds2 -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 149 euroa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Motorola Moto G53 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G53
99 € Telia
129 € Power
161 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -23%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 194 €

Samsung Galaxy A05s – hinta laskenut -17%

Kommentit (1)

delic
delic

1

” Taittuvanäyttöisten älypuhelinten ennakkomyynti Pohjoismaissa ja erityisesti myös Suomessa suorastaan ylitti odotuksemme. Ennakkomyynnin perusteella aika on kypsä taittuville älypuhelimille ja suomalaiset ovat valmiita ottamaan uuden teknologian käyttöön", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.”

En usko, että aika on kypsä enkä tiedä onko se koskaan, tai ainakaan pitkään aikaan. Tottakai aluksi on jengiä joka haluaa koittaa jotain uutta ja erilaista, eli se että joku myy ennakkoon hyvin ei kerro mitään siitä löytyykö laitteelle vielä ostajia muutaman kk päästä.

Tuntuu nyt vähän niin, että Samsungilla nousi odotukset vähän liian korkealla ja todellisuus paljastuu muutaman kk päästä, mutta mielenkiinnolla odotan kuinka käy. Itse en henk koht usko taittuvanäyttöisten puhelinten suureen kysyntään enkä näe miksi ne myisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.