Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

S-Pankki: ei toistaiseksi suunnitelmia lisätä tukea Apple Pay- tai Google Pay -maksutavalle

1
Janne Yli-Korhonen

S-Pankki: ei toistaiseksi suunnitelmia lisätä tukea Apple Pay- tai Google Pay -maksutavalle
Apple Payn avulla asiakkaat voivat hoitaa lähimaksut iPhonella tai Apple Watchilla. Vastaavasti sama onnistuu myös Google Payllä, joka hiljattain lisäsi mobiilimaksamisen tuen myös Wear -älykelloille.

Nämä maksutavat eivät ole kuitenkaan mitään ilman eri pankkien korttien tukea.

Asiassa ollaan onneksi nähty selvää parannusta viime aikoina. Tämän vuoden aikana OP, Oma Säästöpankki ja Bank Norwegian ovat lisänneet tuen Apple Paylle. Näitä ennen Applen maksutapaa ovat tukeneet mm. Aktia, Nordea ja Danske Bank.

Lisäksi Googlen puolella tuki löytyy mm. Danske Bankilta, Aktialta, Nordealta ja Oma Säästöpankilta.

Kummankin kohdalta loistaa poissaolollaan yli 3 miljoonan asiakkaan S-Pankki.Joten kysyimme onko S-Pankilla suunnitelmissa lisätä tukea Apple Paylle tai Google Paylle, kun monet muut ovat näin tehneet.

Vastaus oli seuraavanlainen:

"Meillä ei ole kerrottavaa Apple Payn tai Google Payn suhteen. Seuraamme tiiviisti mobiilimaksamisen eri ratkaisujen kehitystä ja käytön aktiivisuutta Suomessa ja tiedotamme mahdollisista muutoksista palveluissamme aina hyvissä ajoin. Tällä hetkellä mobiilimaksaminen ja Bonuksen kerryttäminen S-ryhmän kaupoissa hoituu MobilePayn avulla", kertoo S-Pankin viestintäpäällikkö Kaisa Pennanen.Viestistä voidaan päätellä, että S-Pankin osalta ei ole luvassa tukea Apple Paylle tai Google Paylle lähiaikoina. Tulevaisuudessa asia voi tietenkin muuttua, mikäli kehitys ja aktiivisuus käytön osalta muuttuvat.

S-Pankin asiakkaat voivat tällä hetkellä hyödyntää mobiilimaksamiseen MobilePayta, jolla voi maksaa mm. S-ryhmän ruokakaupoissa sekä K-ryhmän ruokakaupoissa. Lisäksi MobilePayn avulla voi kerryttää Bonusta S-ryhmän kaupoissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

jkij
jkij

1

yksi ainoa syy on kumpikaan ei ole luvannut maksaa tarpeeksi asiakkaiden pankkitietojen seurannasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.