Harry Potter: Wizards Unite -peli lakkautetaan tammikuussa 2022

Petteri Pyyny

Pokemon Go:n tekijöiden Harry Potter -peli kuopataan - kaksi vuotta, ei menestystä
Niantic on pelistudio, joka sai aikoinaan alkunsa Googlen suojista. Yhtiö on keskittynyt luomaan tosielämää pelimaailmaan yhdisteleviä laajennetun todellisuuden pelejä. Mutta yhtiö ei tunnu löytävän uutta superhittiä sitten millään.

Niantic osui kultasuoneen kesällä 2016, kun yhtiö julkaisi Pokemon Go -mobiilipelin, mutta sen jälkeen seuraavan superhitin etsiminen on ollut täyttä tuskaa. Yhtiö hiljattain antoi kirvestä jo beta-vaiheeseen päässeellee Catan -lautapeliin pohjautuvalle mobiilipelille.

Nyt lopetettujen pelien listalle on päätynyt suurin odotuksin kesällä 2019 julkaistu Harry Potter: Wizards Unite.

Jo pian pelin julkaisun jälkeen kerrottiin, että Harry Potter -brändin ja Pokemon Gosta tutun AR-pelimaailman yhdistäminen ei toimikaan kuten toivottiin: Wizards Unite ei päässyt lähellekään Pokemonin pelaajamääriä tai rahallista tuottoa.Nyt Niantic on todennut tilanteen olevan toivoton ja kertoo lakkauttavansa pelin tammikuussa 2022.

Yhtiön mukaan tarinalle tuodaan lopullinen päätös vielä tammikuussa ja sen jälkeen pelin palvelimet suljetaan 31.1.2022. Viimeisille kuukausille on vielä tulossa iso määrä tehtäviä ja pelissä etenemistä helpottavia muutoksia - joten he, ketkä peliä pelaavat, voivat vielä viimeisten kuukausien aikana koettaa saavuttaa korkeimman pelaajatason ennen pelin lopullista sulkeutumista.

Niantic toivoo seuraavaksi onnistuvansa joko hiljattain julkaistun Pikin Bloom -pelin kanssa tai tulevan Transformers -mobiilipelin osalta paremmin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -21%

Apple iPhone SE (2022)
419 € Swappie
529 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
148 € ComputerSalg
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.