Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuosia vanha Fairphone 2 sai Android 10 -päivityksen

1
Janne Yli-Korhonen

Vuosia vanha Fairphone 2 sai Android 10 -päivityksen
Modulaarisia ja helposti huollettavia puhelimia valmistava Fairphone toi yhtiön Fairphone 2 -puhelimelle vakaan Android 10 -päivityksen, kertoo Android Authority. Yhtiö kertoi päivityksen tulemista aiemmin viime vuoden lopulla.

Erikoista tässä on se, että kyseinen puhelin julkaistiin vuonna 2015. Tuolloin puhelimessa käytettiin Android 5 -versiota. Päivityksenä puhelimelle on tuotu aiemmin Android 6, Android 7.1 ja Android 9. Yhteensä puhelinta on tuettu päivityksien osalta seitsemän vuoden ajan, joka on Android-maailmassa harvinaista.
Yhtiö kertoo, että Android 10 -päivityksen tuominen oli verrattain nopeaa, sillä yhtiö otti opiksi vuoden 2020 Android 9 -päivityksestä. Lisäksi yhtiö kertoo, että Android 10 on puhelimen viimeinen päivitys eli Android 11- tai Android 12-versioita puhelimella ei tulla näkemään.

Fairphone julkisti viime vuonna Fairphone 4 puhelimen. Tälle puhelimelle luvataan tuoda kaksi suurta Android-päivitystä, mutta pyritään tuomaan suuria päivityksiä aina Android 15 -versioon saakka.

Juttu julkaistu alkuperäisesti 23.11.2021, päivitetty 10.3.2022.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.