Diablo Immortal saapui älypuhelimille

1
Puhelinvertailu

Diablo Immortal saapui älypuhelimille
Blizzard on saanut vihdoin valmiiksi sen vuosia kehityksessä olleen Diablo Immortal -mobiilipelin. Alkuun kovin nihkeän vastaanoton saanut Diablo Immortal ja sen julkistus paisui jopa meemiksi, mutta on ollut mobiilipelaajien keskuudessa sittemmin erittäin odotettu.

Virallinen julkaisu oli tarkoitettu aiemmin huomiselle, mutta Diablo Immortalia löytyy jo nyt sovelluskaupoista. Syynä tähän on GM Rod Fergussonin mukaan, että peli saadaan mahdollisimman laajaan jakeluun huomiseksi.

Vaikka PC-pelaajien täyttämä vuoden 2018 Blizzcon-yleisö ei pitänyt, kun uusi Diablo-julkistus olikin mobiilille, niin vuosien saatossa Blizzardin tarjoamat vilkaisut ja arvostelut tulevaan mobiilipeliin ovat vahvistaneet, että kyseessä on varsin mielenkiintoinen tuotos.Peli saapuu mobiilin lisäksi huomenna myös Windowsille, vaikka alunperin sen oli määrä olla vain mobiilipeli. PC-pelin saatavuus voi vaihdella markkinoittain.

Lisäksi peli ei tule saataville joissain Euroopan maissa, kuten Belgia ja Hollanti, joissa loottilaatikot ja muut addiktoiva sisältö on kielletty.

Löydät pelin mobiilille näistä linkeistä:

Diablo Immortal Apple App Storessa

Diablo Immortal Google Play Storessa
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentit (1)

OneMember
OneMember

1

Muutamia arvosteluja olen katsonut YouTuben puolelta ja en usko näin rajun Pay2win pelin innostavan moniakaan pidemmän päälle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.