Nothingilta mahdollisesti luvassa phone (1) ilman valaistusta

Janne Yli-Korhonen

Nothingilta mahdollisesti luvassa phone (1) ilman valaistusta
Hypetetty Nothing phone (1) julkaistiin juuri. Kyseessä on OnePlussasta tutun Carl Pein Nothing-yrityksen ensimmäinen puhelin. Uudet raportit kuitenkin kertovat, että yritys valmistelee jo toisen kännykän julkaisua.

The Mobile Indian -sivuston mukaan kyseessä on Lite -versio nykyisestä phone (1) -puhelimesta.

Tämä tarkoittaa, että Liten tekniset ominaisuudet ovat samanlaiset eli laitteessa käytetään 6,55-tuumaista AMOLED-näyttöä 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 778G+ -piiriä ja kahta 50 megapikselin takakameraa.

Merkittävin ero löytyy laitteen takaa. Nothing phone (1) -puhelimen takakansi on läpinäkyvä ja siellä hyödynnetään Glyph Interface -nimellä kulkevaa Led-valaistusta.

Lite -version takakansi on puolestaan tavallinen eli se ei ole läpinäkyvä eikä laitteessa käytetä Led-valaistusta. Myös langaton lataus on lähteiden mukaan jätetty pois.Osa sivuston lähteistä väittää, että akun kapasiteetti on 5000 mAh.

Kyseinen versio on myös hinnaltaan edullisempi ja siinä voi olla vähemmän RAM-muistia. Nykyisen Nothing phone (1) -puhelimen hinta alkaa Suomessa 499 eurosta, joten Lite-version hinta voisi olla 399 euroa.

Lite -version julkaisu saattaa tapahtua vielä tämän vuoden aikana, mutta The Mobile Indian -sivuston mukaan Nothing on kiistänyt, että sillä on tämänkaltainen laite työn alla tai edes suunnitteluvaiheessa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.