Nothingilta mahdollisesti luvassa phone (1) ilman valaistusta

Janne Yli-Korhonen

Nothingilta mahdollisesti luvassa phone (1) ilman valaistusta
Hypetetty Nothing phone (1) julkaistiin juuri. Kyseessä on OnePlussasta tutun Carl Pein Nothing-yrityksen ensimmäinen puhelin. Uudet raportit kuitenkin kertovat, että yritys valmistelee jo toisen kännykän julkaisua.

The Mobile Indian -sivuston mukaan kyseessä on Lite -versio nykyisestä phone (1) -puhelimesta.

Tämä tarkoittaa, että Liten tekniset ominaisuudet ovat samanlaiset eli laitteessa käytetään 6,55-tuumaista AMOLED-näyttöä 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 778G+ -piiriä ja kahta 50 megapikselin takakameraa.

Merkittävin ero löytyy laitteen takaa. Nothing phone (1) -puhelimen takakansi on läpinäkyvä ja siellä hyödynnetään Glyph Interface -nimellä kulkevaa Led-valaistusta.

Lite -version takakansi on puolestaan tavallinen eli se ei ole läpinäkyvä eikä laitteessa käytetä Led-valaistusta. Myös langaton lataus on lähteiden mukaan jätetty pois.Osa sivuston lähteistä väittää, että akun kapasiteetti on 5000 mAh.

Kyseinen versio on myös hinnaltaan edullisempi ja siinä voi olla vähemmän RAM-muistia. Nykyisen Nothing phone (1) -puhelimen hinta alkaa Suomessa 499 eurosta, joten Lite-version hinta voisi olla 399 euroa.

Lite -version julkaisu saattaa tapahtua vielä tämän vuoden aikana, mutta The Mobile Indian -sivuston mukaan Nothing on kiistänyt, että sillä on tämänkaltainen laite työn alla tai edes suunnitteluvaiheessa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.