Nothing Phone (1) sai päivityksen, useita parannuksia kameraan

Matti Robinson

Nothing Phone (1) sai päivityksen, useita parannuksia kameraan
Entisen OnePlus-pomon perustama teknologiayritys Nothing tarjoaa nyt uutta päivitystä sen ensimmäiselle, heinäkuussa esitellylle älypuhelimelle, Nothing Phone (1):lle. Kyseinen päivitys tuo mukanaan muun muassa parannuksia kameraan ja akkuun.

Päivitys kantaa versionumeroa 1.1.3 ja on yksi laitteen ensimmäisistä päivityksistä. Siinä Nothing tuo bugikorjausten lisäksi useita kameraparannuksia, lisää käytön mukaan soveltuvan akunkäytön sekä uusii sormenjälkitunnistuksen käyttöliittymän kolmannen osapuolen sovelluksille.

Reddit-käyttäjän julkaiseman kuvakaappauksen perusteella uusi 1.1.3-versio tuo kameraan seuraavat päivitykset:

  • Glyph-valaistusta käytettäessä puhelin automaattisesti optimoi kuvan värit ja kirkkauden
  • Parannettu kuvan selkeys etukameraa käytettäessä
  • Nopeampi Night Mode -kuvaus ja HDR-prosessointi
  • Ultra-wide-kameraa käyttäessä rikkaammat värit
  • Parempi terävyys ja vähemmän kohinaa zoomatessa
  • Lisätty muistutus kameran linssin puhdistamisestaLisäksi muutosloki kertoo, että bugikorjauksia nähdään mm. Twitterin ja Play Storen nykimisen, hotspot-yhteysongelmien, ja lukitusnäkymän kaatumisen suhteen. Yhtiön mukaan päivityksen virallinen julkaisu tapahtuu ensi viikolla, joten viimeistään silloin puhelimen käyttäjät voivat alkaa hakea päivitystä asetuksista.

Nothing Phone (1) on saatavilla Suomessa 499 euron alkaen-hinnalla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.