Polar Ignite 3 Titanium -kellossa on titaanista valmistettu kellokehys

Janne Yli-Korhonen

Polar Ignite 3 Titanium -kellossa on titaanista valmistettu kellokehys
Polar julkisti viime vuoden loppupuolella Ignite 3 -kellon ja nyt sarjaan julkaistiin Ignite 3 Titanium -versio.

Kyseiset kellot ovat ominaisuuksiltaan samanlaiset, mutta rakenteeltaan uusi versio tarjoaa hieman parempaa materiaalia.

Vertaa: Polar Ignite 3 Titanium vs Polar Ignite 3 - kellojen erot.

Kummassakin laitteessa on 1,28-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö, jota suojaa Gorilla Glass 3.0 -lasi. Tavallisessa mallissa näyttöä ympäröivä kellokehys on terästä, mutta uudessa mallissa se on titaania. Polarin mukaan tämä tuo Ignite 3 Titaniumille uudenlaisen tyylikkään ilmeen.Polar Ignite 3 Titaniumista on saatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa, joko mustalla silikonirannekkeella tai settinä, jossa on mustan silikonirannekkeen lisäksi tyylikäs ruskea nahkaranneke. Kelloa on myös mahdollista kustomoida omaan tyyliin sopivaksi erikseen myytävillä 20 mm standardirannekkeilla.

Polar Ignite 3 Titanium on saatavilla tänään Polarin verkkokaupasta ja valituilta jälleenmyyjiltä. Tuotteen suositushinta mustalla silikonirannekkeella on 369 euroa ja yhdessä mustan silikonirannekkeen ja ruskean nahkarannekkeen kanssa 399 euroa.

Ominaisuuksiltaan kellot ovat siis samanlaisia. Kummassakin on esimerkiksi räätälöitävät widgetit, aiempaan sukupolveen verratessa tehokkaampi prosessori, Polar Precision Prime optinen sykkeenmittaus teknologia, automaattinen unen seuranta ja automaattinen palautumisen seuranta.

Tarkemmat tiedot Polar Ignite 3:sta saat Puhelinvertailun arvostelusta.Uusia ominaisuuksia Polar Ignite 3 -kelloille

Uusi malli tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia, mutta nämä saapuvat päivityksenä myös tavalliselle Ignite 3:lle, joka on saatavilla nyt.

Täysin uusi ihon lämpötilan seuranta tarkkailee käyttäjän ranteen lämpötilan vaihtelua automaattisesti yön aikana ja tarjoaa aamulla yhteenvedon, jota verrataan kuluneen kuukauden keskiarvoon. Ominaisuuden avulla käyttäjä voi tulkita kehonsa tilaa, sillä kohonnut lämpötila yhdistettynä muutoksiin sykevälivaihtelussa tai hengitystiheydessä voi esimerkiksi indikoida sairastumista. Naiset voivat myös hyödyntää lämpötiladataa oman kuukautiskiertonsa seurantaan.

Lepovaiheen optimointi –harjoitusominaisuus analysoi käyttäjän sykettä harjoituksen työ- ja lepovaiheiden aikana ja auttaa saamaan parhaan mahdollisen hyödyn harjoituksesta.Päivittäisestä vireystilasta kertova SleepWise -ominaisuus julkaistiin viime vuonna Polar Flow -sovelluksessa ja nyt Polar Ignite 3 Titanium julkaisun yhteydessä ominaisuus tuodaan myös kellotaulunäkymäksi. Käyttäjä saa heti herätessään automaattisen analyysin kuluneen yön vaikutuksesta tulevan päivän vireystasoihin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -19%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
171 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 190 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -19%

Xiaomi 12X
483 € Hobby Hall
498 € Proshop
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -13%

Xiaomi 13 Lite
349 € Telia
395 € Multitronic
399 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Samsung Galaxy Z Fold5 – hinta laskenut -11%

Samsung Galaxy Z Fold5
1577 € Hobby Hall
1779 € Gigantti
1779 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1779 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.