Polar Vantage V3 -urheilukellon biomittausteknologia tarjoaa entistä syvällisempää tietoa kehon toiminnasta

Janne Yli-Korhonen

Polar Vantage V3 -urheilukellon biomittausteknologia tarjoaa entistä syvällisempää tietoa kehon toiminnasta
Kotimainen puettavaan urheiluteknologiaan keskittyvä Polar julkaisi Vantage V3 -urheilukellon, joka valmistajan mukaan sisältää "ennennäkemätöntä biomittausteknologiaa".

Kyseinen teknologia on nimeltään Polar Elixir. Polar kertoo, että sen ansiosta Vantage V3 tarjoaa entistä syvällisempää tietoa kehon toiminnasta.

Polar Elixir mittaa sydämen ja verisuoniston toimintaa, autonomista hermostoa ja kehon lämpötilaa. Mitattu data on mahdollista muuntaa tiedoksi veren happisaturaatiosta, ihon lämpötilasta ja sydämen sähköisistä impulsseista.

Polar Elixir esittelee myös Polarin neljännen sukupolven optisen sykkeenmittausteknologian, mikä on Polarin kaikkien aikojen tarkin ranteesta tehtävä sykkeenmittaus. Uusi sensori on suunniteltu vähemmän alttiiksi liikkeen ja valovuodon aiheuttamille häiriöille.Polar Elixir:n sisäänrakennetun ranne-EKG:n ansiosta Vantage V3:n käyttäjät voivat ottaa sydänfilmin eli EKG:n (elektrokardiogrammin) vain 30 sekunnissa ja saada tietoa sydämen sähköisestä toiminnasta ja sen rytmistä.

Polar Vantage V3 urheilukello jonka näytöllä EKG-tietoja

Kello seuraa kehon lämpötilaa automaattisesti yön aikana ja se auttaa saavuttamaan tietoja kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lämpötilanmittausta voi hyödyntää myös oman kuukautiskierron vaiheen arviointiin.

Polar Vantage V2 julkaistiin vuoden 2020 lopulla. Edeltäjään nähden Vantage V3 tarjoaa isomman ja tarkemman näytön AMOLED-tekniikalla. Kokoa on 1,39 tuumaa ja kosketuksen lisäksi toimintoja hallitaan viiden painikkeen avulla.Laitteessa on alumiininen kellon kehys ja runko. Polar Vantage V3 on yhteensopiva kaikkien 22 milliä leveiden standardirannekkeiden kanssa, joten erillisiä rannekeadaptereita enää tarvita.

Tehojen osalta uusi malli sisältää 129 prosenttia tehokkaamman prosessorin kuin Vantage V2. Akunkesto yltää kellotilassa jopa 12 vuorokauteen ja treenitilassa virtaa riittää 53 tuntiin.

Kellossa on kaksitaajuuksinen GPS, joka mittaa etäisyydet entistä tarkemmin ja ottaa vähemmän häiriötä esimerkiksi korkeista rakennuksista tai huonosta säästä. Tarjolla on myös offline-kartat reittejä varten ja kello sisältää yli 150 lajiprofiilia. Kellossa on myös kaikki Polarin suositut aktiivisuus-, uni-, treeni- ja palautumisominaisuudet.

Polar Vantage V3 on ennakkotilattavissa 11.10.2023 alkaen Polarin verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä kolmessa värissä: Night Black, Sky Blue, and Sunrise Apricot. Tuotteen toimitukset aloitetaan 25.10.2023.

Polar Vantage V3:n suositushinta on 599€. Tuote on myös saatavilla Polar H10 -syksesensorin kanssa pakkauksena, jonka suositushinta on 649€.

Hinta on noussut edeltäjään verratessa 100 eurolla. Nykyään tätä edeltäjämallia saa jopa alle 300 euron.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
141 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Gigantti
79 € Power
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy A14 (4G) – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy A14 (4G)
89 € Power
132 € BIGBOX.FI
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 132 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G24
114 € BIGBOX.FI
142 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.