Päivän diili: suosioon noussut OnePlus Watch 2 on nyt 30 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: suosioon noussut OnePlus Watch 2 on nyt 30 euron alennuksessa
OnePlussan ensimmäinen yritys älykellojen osalta mennyt kovinkaan hyvin, mutta sen seuraaja, alkuvuodesta julkaistu OnePlus Watch 2 on selvästi parempi viritelmä. Nyt kellon hinta on laskenut hieman.

OnePlus Watch 2:n suositushinta on 329 euroa, mutta nopeasti hinta laski 299 euroon. Nyt hinta on laskenut edelleen, joten kelloa saa 269 eurolla.

Tarjous koskee kellon Black Steel- ja Radiant Steel-värivaihtoehtoja, kun taas tuoreemmasta sinisestä värivaihtoehdosta saa maksaa enemmän.

OnePlus Watch 2 on täysiverinen älykello Wear OS 4 -käyttöjärjestelmän myötä. Tämä tarkoittaa, että kellolla voi hyödyntää runsaasti erilaisia sovelluksia, kuten Googlen lähimaksua.

Kellon yksi erikoisuuksista on kahden piirin käyttö. Wear OS 4:lle on oma piirinsä ja taustatoiminnoille ja yksinkertaisille on omansa. Näin akkua ei kulu turhaan taustalla ja kello voi yltää jopa 100 tunnin akunkestoon yhdellä latauksella.

OnePlus Watch 2 sai kehuja Puhelinvertailun arvostelussa, ja kello on myös noussut myyntitilastojen kärkeen viimeisten kuukausien aikana.

Päivän diiliTarjous löytyy Telialta ja Gigantilta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.