Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kauhistui Samsungin uudesta käyttöliittymästä: Sopivat tulevasta design-kielestä?

1
Manu Pitkänen

Google kauhistui Samsungin uudesta käyttöliittymästä: Sopivat tulevasta design-kielestä?
Googlella ilmeisesti kauhistuttiin sydämiä myöten kun he näkivät Samsungin Pro-tableteissa käytettävän Magazine UX-käyttöliittymän, jonka alla hyrrää Android-käyttöjärjestelmä vaikkei ihan ensi silmäyksellä niin kuvittelisi.

Flipboardiin ja Windows 8:aan verrattu käyttöliittymä sai Googlen päässä sen verran tunteita pintaa, että hakukonejätti päätti CES-messujen järjestää neuvotteluita Samsungin kanssa. Tarkoituksena oli keskustella siitä, mihin suuntaan Androidin käyttöliittymää oltaisiin viemässä.

Asiasta uutisoineen Re/coden mukaan heillä ei ole tietoa neuvotteluiden tuloksista, mutta Samsungin on sanottu harkinneen Magazine UX:n hylkäämistä tai muuttamista. Googlen sisältökaupat voisivat päästä paremmin esiin Samsungin laitteissa.

Re/code näkee käyttöliittymäneuvotteluiden olevan osoitus siitä, että Googlen ja suurimman Android-valmistajan suhteet ovat hiljalleen parantumassa. Samsung ja Google ilmoittivat tällä viikolla ristiinlisensiointisopimuksesta. Lisäksi Google kertoi keskiyöllä myyvänsä Motorolan puhelinvalmistuksen Lenovolle, minkä johdosta Samsungin ei enää tarvitse nähdä enää käyttöjärjestelmäkehittäjää kilpailijanaan.


Käyttöliittymäneuvotteluiden johdosta Googlen palvelut voivat päästä paremmin esille Samsungin laitteissa ja korealaisyhtiö saattaa poistaa sovelluspäällekkäisyyksiä puhelimistaan. Jää nähtäväksi toteutuvatko huhut Nexus-malliston päättymisestä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja