Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vihjaa X:stä

Manu Pitkänen

Nokia vihjaa X:stä
Nokia kertoi Conversations-blogissaan, että MWC-messujen julkistustilaisuus videoidaan ja lähetetään suorana kaikelle kansalle verkon välityksellä. Yhtiö kutsui aiemmin lehdistöä paikalle tilaisuuteen ja Wall Street Journal kertoi Android-pohjaisen Nokia X -puhelimen kuuluvan tilaisuuden antiin.

Android-pohjaisen puhelimen väitettyä Nokia X -nimeä tukee Nokian blogikirjoituksen kuvituskuva, jossa neljä vihreällä taustalla olevaa nuolta muodostavat X-kirjaimen. Evleaks julkaisi eilen Nokian markkinointikuvan, jossa Nokia X -nimi nähdään ensimmäistä kertaa – toki nimestä on puhuttu jo pitkään, mutta vuodetuissa Nokian materiaaleissa sitä ei olla aiemmin nähty.


Puhelimen tekniset tiedot ovat jo melko hyvin tiedossa, tai niin ainakin kuvitellaan. Huhujen mukaan Nokia X:ssä olisi neljän tuuman ja 800x480 pikselin näyttö, viiden megapikselin kamera (kiinteä tarkennus), 512 megatavua keskusmuistia ja gigahertsin kellotaajuudella toimiva tuplaydinprosessori. Ulkonäöltään puhelin muistuttaa Asha 501:tä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja