Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vihjaa X:stä

Manu Pitkänen

Nokia vihjaa X:stä
Nokia kertoi Conversations-blogissaan, että MWC-messujen julkistustilaisuus videoidaan ja lähetetään suorana kaikelle kansalle verkon välityksellä. Yhtiö kutsui aiemmin lehdistöä paikalle tilaisuuteen ja Wall Street Journal kertoi Android-pohjaisen Nokia X -puhelimen kuuluvan tilaisuuden antiin.

Android-pohjaisen puhelimen väitettyä Nokia X -nimeä tukee Nokian blogikirjoituksen kuvituskuva, jossa neljä vihreällä taustalla olevaa nuolta muodostavat X-kirjaimen. Evleaks julkaisi eilen Nokian markkinointikuvan, jossa Nokia X -nimi nähdään ensimmäistä kertaa – toki nimestä on puhuttu jo pitkään, mutta vuodetuissa Nokian materiaaleissa sitä ei olla aiemmin nähty.
Puhelimen tekniset tiedot ovat jo melko hyvin tiedossa, tai niin ainakin kuvitellaan. Huhujen mukaan Nokia X:ssä olisi neljän tuuman ja 800x480 pikselin näyttö, viiden megapikselin kamera (kiinteä tarkennus), 512 megatavua keskusmuistia ja gigahertsin kellotaajuudella toimiva tuplaydinprosessori. Ulkonäöltään puhelin muistuttaa Asha 501:tä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja