Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisätietoja Google Nexus X -puhelimen tekniikasta

1
Matti Vähäkainu

Lisätietoja Google Nexus X -puhelimen tekniikasta
Aiemmin Googlen kerrottiin luopuneen Nexus-sarjasta, mutta vaikuttaa, että seuraavakin Nexus-puhelin on saapumassa. Tällä kertaa yhteistyökumppanina on tietojen mukaan tuttu Motorola, joka oli vielä vuoden alussa Googlen omistama.

Googlen myydessä Motorolan Lenovolle huhuttiin Nexus-sarjan lopetuksesta ja siirtymisestä uudistettuun Play Editioniin.

Myöhemmin tämän projektin nimeksi huhuttiin Android Silveriä, joka pohjimmiltaan olisi hyvin lähellä Nexus-laitteiden ideaa. Nyt tämän kaiken jälkeen huhutiedot jälleen kertovat Nexus X -laitteesta.


Kerroimme noin kuukausi sitten vuototiedoista, joiden mukaan Motorolan ja Googlen yhteistyö Nexus-laitteiden parissa olisi poikimassa 5,9 tuuman puhletin sormenjälkilukijalla.

Kaiken tämän jälkeen ranskalaisjälleenmyyjä on vuotanut verkkoon tietoja laitteesta, jota kutsuu Nexus X -nimellä. 32 tai 64 gigatavun tallennustilalla varustettu laite sisältää sivuston mukaan Snapdragon 805 -järjestelmäpiirin, 5,2 tuuman kosketusnäytön, 13.1 megapikselin kameran sekä Android 5.0 Lemon Meringue Pien.

Nähtäväksi jää saapuuko tämä XT1100-koodinimellä vuotanut laite oikeasti markkinoille vai onko kyseessä kenties vain markkinointikikka.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja