Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu SwiftKey-näppäimistö ja OnePlus yhdistivät voimansa

1
Sami Koivunen

Suosittu SwiftKey-näppäimistö ja OnePlus yhdistivät voimansa
OnePlus One -puhelimen viime vuonna esitellyt OnePlus on tänään kertonut aloittavansa yhteistyön SwiftKeyn kanssa.

Käytännössä yhteistyö tarkoittaa sitä, että SwiftKey-virtuaalinäppäimistö saapuu OnePlus One -älypuhelimen CyanogenMod 11S -käyttöjärjestelmään esiasennettuna seuraavalla päivityskierroksella.

OnePlus One -käyttäjien ei siis enää tarvitse suunnata Google Play -kauppaan hankkiakseen suuren suosion saavuttanutta SwiftKey-virtuaalinäppäimistöä, vaan sen voi napauttaa aktiiviseksi puhelimen asetuksista. Toisaalta sovelluksesta tulee bloatwarea niille, jotka eivät halua vaihtaa puhelimensa virtuaalinäppäimistöä.

OnePlus on ollut viime aikoina aktiivinen kertoen mm. kehittävänsä oman Android-pohjaisen käyttöjärjestelmän ja perustavansa tutkimus- ja kehitysyksikön Eurooppaan.SwiftKeystä tuli viime vuonna ilmainen Android-käyttäjille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.