Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG tulevan lippulaivan viralliset kuvat julki, useita nahkavaihtoehtoja

1
Matti Vähäkainu

LG tulevan lippulaivan viralliset kuvat julki, useita nahkavaihtoehtoja
LG on esitellyt tulevan lippulaivamallin ominaisuuksia ennen virallista julkaisua. Yhtiö esitteli ensin laitteen 5,5 tuumaisen näytön, sitten lisäsi YouTubeen videon kertoen tulevasta käyttöliittymästä ja jopa paljasti kameran ominaisuuksia.

Nyt saamme ihailla korkealaatuisia, virallisia kuvia parin viikon päästä julkistettavata LG G4 -lippulaivamallista. Kuvat esitteli mobiilivuodoista @evleaks-nimellä tuttu Evan Blass Twitterissä.

Kuvista paljastuu mm. f1.8-aukolla varustettu kamera, 3000 milliampeeritunnin vaihdettava akku, microSD-muistikorttipaikka sekä usean väriset nahkakuoret. Näiden kuvien jälkeen paljastamatta ei enää paljoa olekaan, mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä uutta lehdistötilaisuus tuo tullessaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Näyttää paremmalta, kuin uusin HTC One. Sääli vain, että joku tumpelo meni laittamaan kaiuttimen väärälle puolelle puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.