Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2:een isompi akku, lisää taajuuksia

1
Matti Vähäkainu

OnePlus 2:een isompi akku, lisää taajuuksia
OnePlus on julkaisemassa kulttipuhelimen jatko-osaa piakkoin, mutta yhtiössä ei haluta vaieta hetkeksikään uutuuslaitteesta. Firman työntekijät pitävät tällä kertaa Redditissä huolen, että ihmisillä on tuoreena mielessä tuleva älylaite.

Redditin AMA-kyselytuokiossa (Ask Me Anything) yhtiöstä kerrottiin, että laitteessa tulee olemaan edeltäjää suurempi 3300 milliampeeritunnin akku. Vaikka edeltäjä oli suurempikokoinen, niin sen akkukapasiteetti oli "vain" 3100 mAh, joka sekin on varsin hyvä luku laitteen kokoluokkaan.
Varsinaisesti OnePlus 2:n kokoa ei ole kerrottu, mutta oheisessa kuvassa laite on piiloitettu OnePlus Onen alle. OnePlus kertoi myös, että luvassa on parempi tuki 3G- ja 4G-taajuuksille. Aiemmin OnePlus on kertonut, että OnePus 2 saa neljä gigatavua RAM-muistia sekä sormenjälkilukijan, joita löytyy mm. Applen, Huawein ja Samsungin laitteista.

OnePlus 2 esitellään 27. heinäkuuta.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja