Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen scifi-kääntäjä osaa nyt suomea

1
Manu Pitkänen

Googlen scifi-kääntäjä osaa nyt suomea
Google Translate -käännössovelluksella voi jatkossa kääntää ulkomailta löytyviä merkintöjä suomeksi suoraan puhelimen kameran kautta ilman käännettävän tekstin näppäilyä sovellukseen. Palvelun iOS- ja Android-sovelluksille julkaistava päivitys lisää konenäkökääntämiseen tuen 27 kielelle.

Google Translaten konenäkökääntämisen taustalta löytyy internetjätin aikaisemmin ostama Quest Visual -yritys, joka lanseerasi vastaavaa ominaisuutta tarjonneen Word Lens -sovelluksen jo viisi vuotta sitten. Quest Visualin tekniikka sisällytettiin Google Translateen tämän vuoden alussa.

Kameralla tekstien kääntäminen onnistuu jatkossa seuraavilla kielillä: englanti, ranska, saksa, italia, portugali, venäjä, espanja, bulgaria, katalaani, kroatia, tsekki, tanska, hollanti, filipino, suomi, unkari, indonesia, liettua, norja, puola, romania, slovakia, ruotsi, turkki ja ukraina.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

pentsu
pentsu

1

Toivotaan että kielivalikoimaan tulee Kiina ja Japanikin piakkoin. Noita kun ei näppäimistöllä pysty kääntämään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.