Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bethesda aikoo jatkaa mobiilipelien kehitystä Fallout Shelterin menestyksen myötä

1
Sami Koivunen

Bethesda aikoo jatkaa mobiilipelien kehitystä Fallout Shelterin menestyksen myötä
Bethesdalla peliohjaajana ja tuottajana toimiva Todd Howard kertoi GameSpotille olleensa yllättynyt Fallout Shelterin menestyksestä.

Bethesda Game Studios avasi joulukuussa uuden toimiston Montrealiin. Uuden toimipisteen tarkoituksena on laajentaa mm. mobiilipelaamisen kehityskapasiteettia.

Howard kertoi Bethesdan olleen aluksi huolestunut, kykenisivätkö he tarjoamaan tarpeeksi syvällisen ja lumoavan pelikokemuksen. Mobiilipelien kehitys on kuitenkin studiolle luonnollista, sillä Howardin mukaan kehittäjät pelaavat itse niitä ja ovat inspiroituneita luomaan omia pelejä. Omiksi suosikkipeleikseen Howard mainitsee Threesin, Hearthstonen, Clash Royalen, Crossy Roadin ja Star Wars: Galaxy of Heroesin.Fallout Shelter oli viime kesänä jättimenestys keräten yli viiden miljoonan dollarin tuotot iOS:lla kahden ensimmäisen viikon aikana. Peli on julkaistu sekä iOS:lle että Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

arcanix
arcanix

1

Lainaus:

Howard kertoi Bethesdan olleen aluksi huolestunut, kykenisivätkö he tarjoamaan tarpeeksi syvällisen ja lumoavan pelikokemuksen.

No eivätpä kyenneet, Fallout Shelterissä ei ollut juurikaan pelattavaa. Ilmeisesti rahaa tuli kuitenkin tarpeeksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja