Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google julkaisi WhatsAppille kilpailijan

1
Sami Koivunen

Google julkaisi WhatsAppille kilpailijan
Googlen uusi pikaviestisovellus on nyt ladattavissa Suomessakin.

WhatsAppin kaltainen pikaviestisovellus Allo esiteltiin Googlen I/O-kehittäjätapahtumassa toukokuussa. Samaan aikaan esiteltiin videopuhelusovellus Duo, joka julkaistiin jo viime kuussa.

Allo hyödyntää keskusteluissa Googlen tekoälyyn ja koneoppimistekniikkaan perustuvaa avustajaa. Avustajalta voi kysyä kysymyksiä ja se osaa esimerkiksi analysoida kuvia ja ehdottaa niihin sopivia vastauksia. Kolikon kääntöpuolena se antaa Googlelle pääsyn lukemaan pikaviestejä. Tietovuodoistaan tunnettu Edward Snowden onkin ehtinyt jo kritisoimaan sovellusta.


Allon voi ladata iOS:lle iTunesista ja Androidille Google Playstä. Sovellus toimii käytännössä WhatsAppin tavoin käyttäjän puhelinnumeroon sidottuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja